Een kop geeft geëtter

Een kop geeft geëtter - Gonda Hervaud | Northernlights300.org

...raad in haar boek weten te verwerken.Het boek "Een kop geeft geëtter"beschrijft naast de ... Een kop geeft geëtter: extra kopzorgen in hersentumorland ... ... ... Bestel Een kop geeft geëtter van Gonda Hervaud. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een kop geeft geetter bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Dit boek is een must voor iedereen werkzaam in de medische beroepssector, maar is ook goed leesbaar voor leken en gewone burgers, die heel wel mogelijk de toekomstige patiënten kunnen zijn. "Een kop geeft geëtter" is een boek om kippenvel van te krijgen. Een ontroerend en indr ... Bureau ISBN - Een kop geeft geëtter ... . "Een kop geeft geëtter" is een boek om kippenvel van te krijgen. Een ontroerend en indringend verslag, dat je nog dagen aan het denken zet. Bestel Een kop geeft geetter van Gonda Hervaud. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een kop geeft geëtter Extra kopzorgen in hersentumorland. Een indringend verslag Auteur: Gonda Hervaud Uitgeverij Piramidions, Eindhoven, 2014, ISBN 9789491439643. Recensie SIN-NL. Update 6 juni 2016: CWZ betaalt 14.000e wegens fouten bij hersentumorpatient P. Hervaud z"l Vergelijken - Een kop geeft geëtter (Gonda Hervaud) (2014) ISBN: 9789491439803 - Gonda Hervaud, zelf jarenlang werkzaam in de gezondheidszorg, hoort in 2000 dat haar man Pierre, een hersentumor heeft. In heldere en duidelijke bewoordingen, ondersteund… "Een kop geeft geëtter" is een boek om kippenvel van te krijgen. Een ontroerend en indringend verslag, dat je nog dagen aan het denken zet. Of, zoals een proeflezer het stelde: "Dit boek zou zeker verplichte literatuur moeten worden in de verpleeg- en artsenopleiding." Op niet mis te verstane wijze geeft dit boek in chrono-logische volgorde, het ziekteproces en de vermijdbare medische dwalingen weer.Uit de uitermate goed bijgehouden medische documentatie, die origineel duizenden pagina's beslaat, heeft Gonda Hervaud de belangrijkste medische misstappen als een rode draad in haar boek weten te verwerken.Het boek ''Een kop geeft geëtter''beschrijft naast de ... Het e-book Een kop geeft geëtter, geschreven door Gonda Hervaud, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Grati...

INFORMATIE

AUTEUR
Gonda Hervaud
DIMENSIE
11,59 MB
BESTANDSNAAM
Een kop geeft geëtter.pdf

OMSCHRIJVING

Gonda Hervaud, zelf jarenlang werkzaam in de gezondheidszorg, hoort in 2000 dat haar man Pierre, een hersentumor heeft.In heldere en duidelijke bewoordingen, ondersteund door letterlijke passages uit het medisch dossier, beschrijft Gonda Hervaud de zware weg die zij sindsdien samen hebben afgelegd.Alsof het nog niet erg genoeg is om een hersentumor te hebben, stuiten Pierre en Gonda keer op keer op medische obstakels, of beter gezegd, krijgen ze te maken met grove medische fouten.Op niet mis te verstane wijze geeft dit boek in chrono- logische volgorde, het ziekteproces en de vermijdbare medische dwalingen weer.Uit de uitermate goed bijgehouden medische documentatie, die origineel duizenden pagina's beslaat, heeft Gonda Hervaud de belangrijkste medische misstappen als een rode draad in haar boek weten te verwerken.Het boek "Een kop geeft geëtter"beschrijft naast de buitengewoon zware strijd tegen de hersentumor het extra belastende gevecht, dat Pierre en Gonda Hervaud hebben moeten leveren om erkenning van de gemaakte medische fouten te krijgen. De motivatie die hen dreef is een strijd voor betere behandeling van patiënten in het algemeen en hersentumorpatiënten in het bijzonder. Het onnodig lijden dat Pierre Hervaud heeft moeten ondergaan, kan en moet in de toekomst worden voorkomen.Dit boek is een must voor iedereen werkzaam in de medische beroepssector, maar is ook goed leesbaar voor leken en gewone burgers, die heel wel mogelijk de toekomstige patiënten kunnen zijn."Een kop geeft geëtter" is een boek om kippenvel van te krijgen. Een ontroerend en indringend verslag, dat je nog dagen aan het denken zet.Of, zoals een proeflezer het stelde: "Dit boek zou zeker verplichte literatuur moeten worden in de verpleeg- en artsenopleiding."Het grootste gedeelte van de opbrengst van dit boek zal naar www.stophersentumoren.nl gaan.

Wil je het boek lezen?Een kop geeft geëtter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gonda Hervaud. Lezen Een kop geeft geëtter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN