De Geheimen Van Effectief Teammanagement

De Geheimen Van Effectief Teammanagement - Robert Parkinson | Northernlights300.org

...ffectief Teammanagement is een geweldig boek ... Het geheim van effectief leiderschap - Management Impact ... . We raden u aan het boek van De Geheimen Van Effectief Teammanagement PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De Geheimen Van Effectief Teammanagement De geheimen van effectief teammanagement Onmisbare tools om op een professionele manier leiding te geven: van de juiste mensen aanwerven tot een productieve werksfeer creëren J. Robert Parkinson, Gary Grossman. Nederland ... Amazon.fr - De geheimen van effectief teammanagement ... ... . Robert Parkinson, Gary Grossman. Nederlands | Paperback € 22,50 + 45 punten ... De geheimen van effectief team management | ISBN 9789044729474 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Scopri De geheimen van effectief teammanagement: Onmisbare tools om op een professionele manier leiding te geven: van de juiste mensen aanwerven tot een productieve werksfeer creëren di J. Robert Parkinson, Gary Grossman: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. De geheimen van effectief team management: Amazon.es: Robert Parkinson, Grossman Grossman: Libros en idiomas extranjeros Buy De geheimen van effectief teammanagement: Onmisbare tools om op een professionele manier leiding te geven: van de juiste mensen aanwerven tot een productieve werksfeer creëren 01 by J. Robert Parkinson, Gary Grossman (ISBN:...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Parkinson
DIMENSIE
5,16 MB
BESTANDSNAAM
De Geheimen Van Effectief Teammanagement.pdf

OMSCHRIJVING

Een team of afdeling met succes leiden is niet eenvoudig, maar dankzij dit boek leert u alle vaardigheden die u daarvoor nodig hebt te ontwikkelen en in de praktijk om te zetten. Elk hoofdstuk biedt essentiële adviezen en concrete oefeningen om u te helpen een efficiënte werkomgeving te creëren en het beste te halen uit elk teamlid.U leert onder andere:- concrete doelstellingen formuleren voor uw team of afdeling- een werksfeer creëren waarin vertrouwen, motivatie en kwaliteit centraal staan- goed communiceren en de juiste vragen stellen- op een productieve manier vergaderingen leiden- met succes taken delegeren- inzicht krijgen in de non-verbale communicatie van uw team- negatieve houdingen ombuigen- de juiste mensen werven en een goed team vormen- zinvolle functioneringsgesprekken voeren en opbouwende kritiek geven.

Wil je het boek lezen?De Geheimen Van Effectief Teammanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Parkinson. Lezen De Geheimen Van Effectief Teammanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN