Zo leven de dieren om ons heen

Zo leven de dieren om ons heen - Jannes de Vries | Northernlights300.org

...NE GRATUITA su ordini idonei Zo leven de dieren om ons heen (Deltas) 163 163 x gezien 1 1 x bewaard sinds 16 mrt ... Zo leven de Dieren van ons land | BoekenPlatform.nl ... . '19, 07:46. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's € 15,00. Levering Ophalen of Verzenden Verzendkosten € 4,50. Zo leven de dieren om ons heen (Deltas) € 15,00 ... Gelukkig hebben we niet alleen dode dieren om ons heen. Hoewel Jeanny een goede neus heeft voor ten prooi gevallen slachtoffers, wijst zij ons eveneens op de dieren in het wild die rond ons huis scharrelen. Zo is er wederom een vos die haar het leven zuur maakt, en die ze luid blaffend van haar nieuwe terrein probee ... Zo leven de dieren om ons heen PDF Online ... . Zo is er wederom een vos die haar het leven zuur maakt, en die ze luid blaffend van haar nieuwe terrein probeert te weren. Get this from a library! Zo leven de dieren om ons heen. [Jannes De Vries; Anita Engelen] -- Allerlei weetjes over dieren rond het huis, op de boerderij en in het bos. Met kleurenfoto's en -tekeningen. Vanaf ca. 8 jaar; onder begeleiding vanaf ca. 5 jaar. Een kijk- en leesboek met de basisinformatie over de dieren om ons heen., Vries Jannes de - Engelen Anita, Deltas, Ingenaaid met harde kaft, 1992, 131 pagina's,...

INFORMATIE

AUTEUR
Jannes de Vries
DIMENSIE
4,30 MB
BESTANDSNAAM
Zo leven de dieren om ons heen.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe eet een vleermuis? Waaraan zie je dat een kat bang is? Waarom loopt een haas zigzag weg? Heeft een schaap het niet te warm? Waarom hamert de groene specht op een boom?Kinderen zijn heel nieuwsgierig en stellen zich tientallen vragen over dieren. Speciaal voor hen is er nu dit boek. In een duidelijke en eenvoudige taal geeft het een heleboel informatie over de dieren die in ons land leven. De dieren zijn gerangschikt volgens de plaats waar je ze ontmoet: in huis en in de tuin, op de boerderij, in het bos, in het veld en bij het water. Van elk dier wordt uitgelegd waar het leeft, wat het eet, hoeveel jongen het krijgt, welke bijzondere kenmerken het heeft, enzovoort. Zo krijgt uw kind een antwoord op al zijn vragen en leert het de dieren van ons land beter kennen. Een prachtig geïllustreerd boek voor alle jonge dierenliefhebbers!

Wil je het boek lezen?Zo leven de dieren om ons heen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jannes de Vries. Lezen Zo leven de dieren om ons heen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN