Stad van inkt

Stad van inkt - Geoff Nicholson | Northernlights300.org

...istas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos ... Stad van inkt | Geoff Nicholson | Schrijvers N | Spannende ... ... . Ir Buscar Hola ... Stad van inkt is een onconventionele thriller waarin een door cartografie bezeten winkelbediende, een brutale fotografe, een kruimeldief met ambities en een meedogenloze maar gevoelige moordenaar en zijn handlanger met elkaar te maken krijgen. Koop nu Stad van inkt van Geoff Nicholson bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Stad van inkt is een zeer prettig geschreven thriller. Ondanks de spanning is het verhaal ook luchtig maar auteur Geo ... Broekhuis | Stad van inkt, Geoff Nicholson ... . Ondanks de spanning is het verhaal ook luchtig maar auteur Geoff Nicholson heeft er beslist geen klucht van gemaakt. Het is precies goed. Ik heb genoten van deze wervelende misdaadthriller. ISBN 9789045206202 | paperback ... Free 2-day shipping. Buy Stad van inkt - eBook at Walmart.com 'Boeit zoals een goede thriller dat hoort te doen: je wilt niet anders dan door blijven lezen.' - The New York Times Book Review Stad van inkt is een onconventionele thriller waarin een door cartografie bezeten winkelbediende, een brutale fotografe, een kruimeldief met ambities en een meedogenloze maar gevoelige moordenaar en zijn handlanger met elkaar te maken krijgen. Stad van inkt is een onconventionele en donkere thriller waarin een door cartografie bezeten winkelbediende, een brutale jonge fotografe, een kruimeldief met ambities en een meedogenloze maar gevoelige moordenaar en zijn ontstemde handlanger met elkaar te maken krijgen. Geoff Nicholson Stad van inkt. Gedrukt boek . Enkele vrouwen worden van de straat geplukt en over hun hele rug getatoeëerd met enorme plattegronden. Een bediende van een kaartenwinkel ziet hoe een van hen later wordt ontvoerd. Genre Thriller, Fictie Onderwerpen Stad van inkt is een onconventionele en donkere thriller waarin een door cartografie bezeten winkelbediende, een brutale jonge fotografe, een kruimeldief met ambities en een meedogenloze maar gevoelige moordenaar en zijn ontstemde handlanger met elkaar te maken krijgen. Maar het is niet het lot dat deze personages aan elkaar linkt, maar iets dat veel concreter en huiveringwekkender is: een ......

INFORMATIE

AUTEUR
Geoff Nicholson
DIMENSIE
4,6 MB
BESTANDSNAAM
Stad van inkt.pdf

OMSCHRIJVING

Stad van inkt is een onconventionele en donkere thriller waarin een door cartografie bezeten winkelbediende, een brutale jonge fotografe, een kruimeldief met ambities en een meedogenloze maar gevoelige moordenaar en zijn ontstemde handlanger met elkaar te maken krijgen. Maar het is niet het lot dat deze personages aan elkaar linkt, maar iets dat veel concreter en huiveringwekkender is: een groep mysterieuze vrouwen die plotseling opduiken en over hun hele rug slordig getatoeëerde stadsplattegronden hebben...In deze sinistere thriller schetst Geoff Nicholson op ingenieuze wijze een portret van een stad in beweging. Zijn minutieus gecreëerde personages zijn mensen die ontzettend graag willen weten waar ze zijn, maar bang zijn om zichzelf bloot te geven. Stad van inkt is een uiterst originele thriller over onuitwisbare littekens waar we mee leven en die we anderen toebrengen.

Wil je het boek lezen?Stad van inkt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geoff Nicholson. Lezen Stad van inkt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN