Seks in de straat

Seks in de straat - Anita Knoops | Northernlights300.org

... ... De Stoofstraat is de smalle straat tussen de Vriesestraat en de Kromme Elleboog, naast destilleerderij Rutte ... bol.com | Seks in de straat, Anita Knoops | 9789402140507 ... ... . Het straatje was er al in de vijftiende eeuw. Ook is bekend dat er daar een badhuis was waar houten badkuipen stonden die ze stoven noemden. Vandaar dus de Stoofstraat. In de bosjes zou ook iemand van punt 2 kunnen komen, al is het maar om de blaas te legen. Groetjes v Hyperactief A-P. Dat dacht ik nou ook, maar omdat ik geen expert ben liet ik me er niet over uit . Maar met een beetje logisch n ... Over seks in de Stoofstraat en syfilis door de stove ... ... . Dat dacht ik nou ook, maar omdat ik geen expert ben liet ik me er niet over uit . Maar met een beetje logisch nadenken kom je dus een eind, want inderdaad zal zal het niet gewaardeeerd worden als je gaat staan te ketsen op straat. De avondklok, een maatregel om het coronavirus te bedwingen, heeft niet alleen het uitgaansleven in Th...

INFORMATIE

AUTEUR
Anita Knoops
DIMENSIE
3,15 MB
BESTANDSNAAM
Seks in de straat.pdf

OMSCHRIJVING

Wat normaal verborgen blijft wordt hier blootgelegd.Liefde, ruzies en seks. Zijn we niet allemaal weleens nieuwsgierig naar wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren van de buren? De Beukenlaan is een gezellige straat met gewone bewoners, maar hoe is hun seksleven? Bij welke vrouw moet je je man vandaan houden? Waarom woont een veertiger nog bij zijn moeder? Wat doet dat busje van het klusbedrijf toch steeds voor de deur van de buurvrouw? De vriendinnen Susan, Anita en Jeannette willen alles weten van hun buurtbewoners. Veel witte wijn maakt de tongen los. Alle grappige, pijnlijke of ontroerende details worden besproken. Erotische verhalen waarbij geen rimpeltje, vetrolletje of spatadertje wordt verdoezeld.

Wil je het boek lezen?Seks in de straat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita Knoops. Lezen Seks in de straat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN