Lincoln

Lincoln - Frans Verhagen | Northernlights300.org

...transparent online tool, you can complete the entire process from virtually anywhere ... Lincoln Model Prices, Photos, News, Reviews and Videos ... ... . Lincoln Electric is wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van lasapparatuur, lastoevoegmaterialen, robot systemen en plasma snijapparatuur. Experience the 2020 Lincoln Navigator, the large luxury SUV designed and crafted with the comfort of the driver and passenger in mind. Not Just a Cabin. A Sanctuary. Lincoln is een district met de officiële titel van city, in Engeland. Het ligt in ... Abraham Lincoln - Wikipedia ... . Lincoln is een district met de officiële titel van city, in Engeland. Het ligt in het shire-graafschap (non-metropolitan county OF county) Lincolnshire. De kathedraal van Lincoln staat hoger dan de stad zelf. De stad is gebouwd op de plaats, waar vanuit het zuiden een heuvel uit het landschap omhoog komt. Abraham Lincoln was born on February 12, 1809, the second child of Thomas Lincoln and Nancy Hanks Lincoln, in a one-room log cabin on Sinking Spring Farm near Hodgenville, Kentucky. He was a descendant of Samuel Lincoln, an Englishman who migrated from Hingham, Norfolk, to its namesake, Hingham, Massachusetts, in 1638.The family then migrated west, passing through New Jersey, Pennsylvania,...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Verhagen
DIMENSIE
4,28 MB
BESTANDSNAAM
Lincoln.pdf

OMSCHRIJVING

Amerikakenner Frans Verhagen legt in deze biografie uit waarom Lincoln misschien wel de beste president ooit was Dit boek vertelt het fascinerende levensverhaal van Abraham Lincoln en hoe dat zijn presidentschap bepaalde. Het brengt ook zijn geniale politieke inzicht voor het voetlicht. Lincoln was een wijs man, grootmoedig en geduldig. Maar ook sluw, manipulatief, zelfs machiavellistisch. Hij was modern voor zijn tijd: Lincoln zag de macht van media in, maakte veelvuldig gebruik van het nieuwe middel van de fotografie en was een geweldig redenaar. In de Burgeroorlog bleef Lincoln koste wat kost vasthouden aan het behoud van de Unie. Hij accepteerde niet dat Amerika uiteen viel. Lincoln maakte de afschaffing van slavernij pas in een laat stadium deel van de strijd. Daardoor kon hij de eenheid van het land als prioriteit behouden. Pas toen die eenheid gegarandeerd was, voegde hij afschaffing van de slavernij toe aan de doelstellingen. Zo won het Noorden onder Lincoln niet alleen de Burgeroorlog maar hij zorgde er ook voor dat Amerika bij elkaar bleef en meer dan ooit één land werd. Een paar dagen na het einde van de Burgeroorlog werd Lincoln vermoord. Zo werd hij een martelaar voor een verenigd land, door alle Amerikanen erkend als de belangrijkste president die Amerika ooit gehad heeft. En de beste. Geen wonder dat zijn opvolgers altijd aan Lincoln zullen worden gemeten. "Frans Verhagen legt overtuigend uit waarom Lincoln de belangrijkste president van de VS was.' – Maarten van Rossem.

Wil je het boek lezen?Lincoln in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Verhagen. Lezen Lincoln Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN