De jongen en de dood

De jongen en de dood - Victor Meijer | Northernlights300.org

... pagina. De jongen en de dood kreeg ik van de uitgever ter recensie opgestuurd, waarvoor nogmaals dank ... Dunya & Desie - Dood en de jongen - 11-7-2017 - TVblik ... . De jongen en de dood telt mee voor mijn 'Ik lees Nederlands' uitdaging van 2017 en is hiervoor boek nummer 16. De foto van de cover komt van de website van de uitgever. De onderste foto maakte ikzelf. ~~~~~ De jongen en de dood - Victor Meijer Bestel De jongen en zijn dood van Marga Beukeboom. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bij de deskundigen van het NFI, bij de officier van justitie en bij de politie. "De dood van een jongen die zijn hele leven nog voor zich heeft. Die zaak wil je koste wat het kost ... bol.com | De dood & de jongen + Cd, Tsjitske Waanders ... ... . "De dood van een jongen die zijn hele leven nog voor zich heeft. Die zaak wil je koste wat het kost oplossen. Voor het kind, voor de nabestaanden", laat Maliepaard weten. In het pas verschenen literiare prentenboek De jongen en de dood bezoekt een jongen zijn zieke grootvader en brengt een doos taartjes voor hem mee. Terwijl hij op de rand van het ziekbed zit, is de jongen er onverwachts getuige van dat zijn grootvader de laatste adem uitblaast....

INFORMATIE

AUTEUR
Victor Meijer
DIMENSIE
11,47 MB
BESTANDSNAAM
De jongen en de dood.pdf

OMSCHRIJVING

Een jongen bezoekt zijn zieke grootvader en brengt een doos taartjes voor hem mee. Gezeten op de rand van het ziekbed is de jongen er onverwachts getuige van dat zijn grootvader de laatste adem uitblaast. Had hij niet van dat frambozentaartje moeten eten? In de hoofd van het kind buitelen oorzaak en gevolg, woede en angst over elkaar heen en vormen daar een nieuwe werkelijkheid, waarin hij zijn grootvader moet zien te verdedigen tegen mythische wezens en duistere demonen die de oude man de onderwereld in willen slepen. Kan hij hem nog redden? Met zijn trefzekere, gedetailleerde pen legt Victor Meijer de fantastische, heroïsche reis vast van een kleine jongen met een grootse fantasie.

Wil je het boek lezen?De jongen en de dood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victor Meijer. Lezen De jongen en de dood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN