Van universum naar mens

Van universum naar mens - Willem de Koning | Northernlights300.org

...ersum inschakelen? Het universum is altijd bezig om jou signalen te geven en hulp te bieden zodat je verder kunt komen met je levensmissie ... Een universum zit in ieder mens. Ieder mens is daarmee ... ... . Als je een specifieke vraag hebt, dan kun je die altijd stellen. Stel je hebt het niet meer naar je zin op je werk en vindt het al langere tijd niet meer leuk. Het geocentrisme is de leer dat de Aarde het centrum van het zonnestelsel en/of het universum is en dat de zon en andere hemellichamen om de aarde heen draaien (het onderscheid tussen zonnestelsel en universum werd pas gemaakt in moderne tijden). Veelal ligt hierbij een idee van exceptionalisme aan ten grondslag, waarbij de bijzondere positie van de mens het niet toestaat dat de A ... Hoe het universum tegen je spreekt | Mens en Gezondheid ... ... . Veelal ligt hierbij een idee van exceptionalisme aan ten grondslag, waarbij de bijzondere positie van de mens het niet toestaat dat de Aarde zich ... Het universum is niet 15 miljard jaar oud, men heeft dit precies kunnen berekenen en kwam uit op een leeftijd van 13,723 jaar met een marge van 1% ofwel in cijfers uitgedrukt een marge van ongeveer honderd -dertig en twee-en-zeventig miljoen jaar! Volgens de theorie van de oerknal ontstond het universum uit één punt. Dat punt was ten eerste heel heet en had ten tweede een oneindig grote dichtheid (ook wel singulariteit genoemd). ... maar ietsje afwijkt van wat men op basis van deze nieuwe theorie zou verwachten. Hoe denkt men ...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem de Koning
DIMENSIE
8,61 MB
BESTANDSNAAM
Van universum naar mens.pdf

OMSCHRIJVING

Van universum naar mens 1e druk is een boek van Willem de Koning uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402125825 Het universum is alleen maar energie. Alles in het universum, inclusief de mens, is dus virtueel. Maar virtualiteit is realiteit. Dat is het. Meer kan er niet over gezegd worden.

Wil je het boek lezen?Van universum naar mens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem de Koning. Lezen Van universum naar mens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN