Overijsselse historische bijdragen 132 - De Hanze

Overijsselse historische bijdragen 132 - De Hanze - Lydie van Dijk | Northernlights300.org

...wereld rond een leesboek ter bevordering van natuur-, landen- en volkenkennis, ten dienste der volksschool ... De Hanze - - 9789087046521 | Bruna.nl ... . Gijzeling Op Rheinstein. Links. DMCA; PRIVACYBELEID; CONTACT; De Hanze, EAN 9789087046521. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. De Hanze, een praktisch netwerk (Hilversum 2011) 'dat zy in huer privilegi├źn van der Hanzen onverkurt sullen syn ende blyven'. Hanze, Habsburg en de Zuiderzeesteden in de eerste helft van de zestiende eeuw", in . Overijsselse Histo ... Lydia van Dijk: Hanze - BoekenRoute ... . Hanze, Habsburg en de Zuiderzeesteden in de eerste helft van de zestiende eeuw", in . Overijsselse Historische Bijdragen. 132 (2017) De stad ratificeert dat verdrag dat voor de handel op Engeland noodzakelijk is. Auteur dr. Gerard Seyger beschrijft in `Hanzestad Oldenzaal` de Middeleeuwse wordingsgeschiedenis van de stad met zijn belangrijke rol in de vroegste missionering en zijn opvallende rol in de eerste eeuwen van de Duitse Hanze. Bij Frank Inklaar (Open Universiteit) staat de hedendaagse omgang met de historische Hanze centraal. Het eerste exemplaar van de bundel zal op vrijdag 19 mei 2017 worden aangeboden aan de burgemeester van Kampen tijdens een symposium over de geschiedenis van de Hanze....

INFORMATIE

AUTEUR
Lydie van Dijk
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Overijsselse historische bijdragen 132 - De Hanze.pdf

OMSCHRIJVING

Overijsselse historische bijdragen 132 - De Hanze 1e druk is een boek van Lydie van Dijk uitgegeven bij Vereeniging Tot Beoefening van Overijsselsch Regt En Geschiedenis. ISBN 9789087046521 De Hanze is het thema van deze jaarbundel. Hanno Brand (Fryske Akademy) schrijft over de geschiedenis van de Hanze in het algemeen. De regionale betekenis van de Hanze inclusief bijsteden komt aan de orde in het artikel van Bert Looper (Tresoar). De Nederlandse expert op het gebied van de kogge, Karel Vlierman, schrijft samen met Wouter Waldus over Kampen, waar een kogge gevonden is. Jeroen van Duijl (Universiteit Leiden) publiceert over de koopvaardij van de IJsselsteden in het Oostzeegebied in de zestiende eeuw. Bij Frank Inklaar (Open Universiteit) staat de hedendaagse omgang met de historische Hanze centraal. Het eerste exemplaar van de bundel zal op vrijdag 19 mei 2017 worden aangeboden aan de burgemeester van Kampen tijdens een symposium over de geschiedenis van de Hanze.

Wil je het boek lezen?Overijsselse historische bijdragen 132 - De Hanze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydie van Dijk. Lezen Overijsselse historische bijdragen 132 - De Hanze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN