Kroniek van mijn schoolvakanties

Kroniek van mijn schoolvakanties - Kerim Gocmen | Northernlights300.org

...shipping. Buy Kroniek van mijn schoolvakanties - eBook at Walmart ... Kroniek van mijn schoolvakanties - eBook - Walmart.com ... ... .com Noté /5: Achetez Kroniek van mijn schoolvakanties de Göçmen, Kerim: ISBN: 9789028280496 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Kroniek van mijn schoolvakanties (Dutch Edition) eBook: Göçmen, Kerim: Amazon.fr. Passer au contenu principal.fr. Bonjour, Identifiez-vous. Compte et listes Identifiez-vous Compte et listes Retours et Commandes. Testez. Prime Panier. Appareils Amazon. Go Rechercher Bonjour . ... Kroniek van Mijn Schoolvakanties - Kerim Göçmen (2018 ... ... . Testez. Prime Panier. Appareils Amazon. Go Rechercher Bonjour ... Kroniek van mijn schoolvakanties (Dutch Edition) eBook: Kerim Göçmen: Amazon.co.uk: Kindle Store Bestel Kroniek van mijn schoolvakanties Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Boekpresentatie Kroniek van mijn schoolvakanties. Redactie 04-05-2018. Kerim G\u00f6\u00e7men. Foto: PR. De schrijver Kerim Göçmen (pseudoniem) komt naar de Bibliotheek in Maassluis om het eerste exemplaar van zijn inmiddels derde boek "Kroniek van mijn schoolvakanties" officieel te overhandigen....

INFORMATIE

AUTEUR
Kerim Gocmen
DIMENSIE
10,4 MB
BESTANDSNAAM
Kroniek van mijn schoolvakanties.pdf

OMSCHRIJVING

'Dit verhaal is niet alleen de kroniek van de schoolvakanties die mijn broertje en ik met onze moeder bij mijn opa in Bozkaya doorbrachten. Het is ook de kroniek van een jongensdroom van me die nooit is uitgekomen, en van mijn oom en van Bozkaya, waar hij zich gevangen voelde.'Elke zomer reist het gezin van de jonge hoofdpersoon af naar het kleine geboortedorp van zijn ouders op het platteland. Daar maken we kennis met zijn hele familie, in het bijzonder de oom die zich als chauffeur aan de lokale busmaatschappij heeft verhuurd. De tantes proberen hem, het zwarte schaap van de familie, te koppelen aan een jonge vrouw uit het dorp. Te midden van de roerige familiebanden ontwikkelt de jongen de begeerte om als hulpje mee te gaan op de bus van zijn oom, maar dit verlangen blijkt op den duur een onhaalbare kaart. Met zijn fijnzinnige pen geeft Kerim Göçmen, net zoals in zijn voorgaande verhalen, een weemoedig beeld van het Turkse platteland van, in dit geval, midden jaren zeventig. Hij toont zich een moderne romanticus met zijn ingehouden lyrische beschrijvingen in een verhaal over ambities en illusies.

Wil je het boek lezen?Kroniek van mijn schoolvakanties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kerim Gocmen. Lezen Kroniek van mijn schoolvakanties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN