Het portret

Het portret - Gerda van Wageningen | Northernlights300.org

...t zelfst.naamw. ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten ... Portret Sieraad ... . volg ons op Facebook. Ook op deze website. Het portret. 'Zij is je zusje, dat maar negen maanden oud is geworden', zei mijn moeder toen ik naar de foto op het dressoir bleef staren. 'Ze is gestorven in de oorlog. Van de een op de andere dag werd ze heel ziek en de dokter kwam te laat.' Verder vragen durfde ik niet; mijn moeders stem viel weg en haar wangen werden nat. Ze moest veel van dat zusje gehouden hebben: ik had mijn moeder nog ... Het po ... Portretten - Kunstwerken - Rijksstudio - Rijksmuseum ... .' Verder vragen durfde ik niet; mijn moeders stem viel weg en haar wangen werden nat. Ze moest veel van dat zusje gehouden hebben: ik had mijn moeder nog ... Het portretrecht is geregeld in de Auteurswet. De wet maakt onderscheid tussen twee verschillende situaties: - het portret dat in opdracht is gemaakt , - ofwel het portret dat niet in opdracht is gemaakt. Portret in opdracht Als een portret in opdracht is gemaakt, dan is voor publicatie zonder meer toestemming van de afgebeelde persoon nodig. Het Portret Sieraad is een nieuw en bijzonder sieraad. Persoonlijk & uniek, het Portret Sieraad. Ontworpen door Nadia Gonegaï, toont het Portret Sieraad in zijn schaduw het gezichtsprofiel. Het profiel van bijvoorbeeld een geliefde, een kind of andere dierbare. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het Portret Broodjeszaak Cafetaria op de Huijbergseweg 1/B in Hoogerheide. ... Welkom op de webpagina van Het Portret Broodjeszaak Cafetaria op snackbarbaar.nl - de beste snackbars website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens. Een play reading van het theaterstuk dat handelt over de koloniale oorlog die Nederland voerde in Indonesi ... Stichting Het Portret Spreekt. e-mail [email protected] Het portret. Gerda van Wageningen. ISBN: 9789059770386 Uitgeverij: Z&K Uitvoering: Paperback / softback Omvang: 318 pagina's Afmeting: 210 mm x 140 mm x 25 mm Verschijningsdatum: 07-08-2014 Taal: Nederlands Genre: Wanneer Alizane het schilderij van een vrouwengezicht voor haar deur vindt, komt er een barst in haar zorgvuldig opgebouwde zelfcontrole. De aanwezigheid van het portret in huis voert haar terug naar de magische zes maanden, toen ze als teruggetrokken studente in de hoofdstad Sam ontmoette, een bloedmooi tekenaarsmodel. Het portret bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda van Wageningen
DIMENSIE
5,7 MB
BESTANDSNAAM
Het portret.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge Agnes ziet met lede ogen aan hoe haar geliefde tante?Eugenie, voor wie zij de zorg op zich heeft genomen, nadenkt over haar nalatenschap. Eugenie heeft geen kinderen om haar vele bezittingen aan na te laten en nodigt daarom haar familieleden uit voor een diner op kerstavond. De familie, met wie de oude vrouw al jaren geen contact meer had, betoont zich plotseling zeer geïnteresseerd. Maar hun ware motieven zijn niet zo fraai en dat doet Agnes pijn. Zij zorgt in de laatste maanden zo goed mogelijk voor Eugenie. De beste afleiding vinden de beide vrouwen in de zoektocht naar een onbekende jonge vrouw, die afgebeeld is op een portret dat in Eugenies huis hangt. Het raadsel brengt voor beide vrouwen een boeiende geschiedenis aan het licht, maar de zoektocht blijkt lastiger dan gedacht en ondertussen gaat Eugenies gezondheid hard achteruit. De klok lijkt steeds sneller te gaan tikken. Gerda van Wageningen is de populaire auteur van vele tientallen succesvolle romans. Haar bestseller Zilver ontving lovende recensies en reacties.

Wil je het boek lezen?Het portret in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Het portret Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN