Een andere werkelijkheid

Een andere werkelijkheid - H. Smeele | Northernlights300.org

...uote heeft een of meer citaten van of over Werkelijkheid ... Boek Schilders Van Een Andere Werkelijkheid Matthijs ... ... . Meer dan ik voor mogelijk hield zijn mensen bezig met 'het andere'. Met invloeden van buitenaf, krachten uit het universum, bijna een soort tovenarij. Je hoort het wel eens, dat iemand 'iets doorkreeg' en dan bedoelde hij niet dat hij iets snapte, nee, er kwam een boodschap van buitenaf of bovenaf in hem binnen. Als […] Onder andere van een Duits visserijinspectiebedrijf. Het model, de Solea, staat in Rostock op het hoofdkant ... Synoniemen van werkelijkheid; ander woord voor ... ... . Het model, de Solea, staat in Rostock op het hoofdkantoor. "Voor een charterbedrijf in Harlingen heb ik de Artemis nagebouwd, een tallship, en voor een rederij in Vlissingen de mv Sardijn, een kustvaarder. Momenteel werk ik aan een negentiende-eeuwse sleepboot, de Roode Zee genaamd. We doen die ervaring elke dag weer op. Een vriendelijk woord schept andere werkelijkheden dan in de tram of de bus als moslimmeisje negatieve opmerkingen te horen over je 'achterlijke' geloof. Achter het alledaagse schuilt een andere Werkelijkheid Jean-Jacques Suurmond 6 juli 2010, 0:00. Laatst hoorde ik een kunstenares zeggen: „Kunst is wat het leven interessanter maakt dan kunst." Een promotie maken in deze tijd van een andere werkelijkheid, kan dat? Tuurlijk kan dat en bij PharmaPartners is vanaf het begin goed omgegaan met de thuiswerksituatie en vindt er vanuit de organisatie steeds een heldere en duidelijke communicatie plaats. De droom is niet zinloos omdat hij iets weerspiegelt van je eigen proces. In een droom kan je wakker worden (lucide dromen). Dan ben je nog onderhevig aan die werkelijkheid, maar je beseft wel dat het een droom was. Die droom werd door jou zelf bedacht en jij ligt in een andere werkelijkheid in een bed te slapen. Een andere werkelijkheid. Een klein meisje, net twee jaar, doet het al. Ze zet een knopje op je pols 'aan' en jouw hand gaat dan wiebelen, zodat haar biscuitje e...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Smeele
DIMENSIE
12,48 MB
BESTANDSNAAM
Een andere werkelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Ernstig verstandelijk gehandicapten beleven de werkelijkheid anders dan wij. Zij leven in een andere wereld. Contact met hen is als contact met een andere cultuur. je eigen referentiekader staat ineens ter discussie. Plotseling zijn de jarenlang gekoesterde waarden en normen niet meer zo absoluut. Hapé Smeele fotografeerde een jaar lang een groep volwassenen die verstandelijk vergelijkbaar zijn met kinderen van o tot 2 jaar. Een zeer bijzondere ervaring in een cultuur waarin het intellect het hoogste goed lijkt te zijn in een mensenleven. In de fotodocumentaire en de geschreven portretten van Evert de Vos wordt verschillende van deze mensen gevolgd. Het toont ons het volle emotionele leven dat zij leiden. Een leven dat liefde, verdriet, pijn, geluk, uitbundigheid, tevredenheid, angst en eenzaamheid kent. Een ontroerend portret van mensen in al hun breekbaarheid; mensen die meer zijn dan slechts representanten van een groep. Zei Lucebert niet ooit: 'Alles van waarde is weerloos'?

Wil je het boek lezen?Een andere werkelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Smeele. Lezen Een andere werkelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN