De Sympathieke Reus

De Sympathieke Reus - K. Versluis | Northernlights300.org

...nt de Cordemois, die de gelijknamige abdij met de stad Bouillon verbindt, en de 22 meter hoge uitkijktoren van Auclin ... FOTO. 'De Reus' op vakantie met collega-rijkswachters in ... ... . Het mooiste uitzichtpunt echter vind je bij de belvédère van Botassart, waar je 'het graf van de reus' overschouwt. De sympathieke reus uit Antwerpen wist al eens meer dan 280 meter uit een hengel met werpreel te persen! En ook de werpmolen kent voor hem geen geheimen. Tijd voor een masterclass werpen van ... Vreemd is wel dat er recentelijk zo weinig over is geschreven, terwijl over Duitsland als geheel juist vrij veel ... bol.com | De Sympathieke Reus, K. Versluis | 9789035132849 ... ... ... Vreemd is wel dat er recentelijk zo weinig over is geschreven, terwijl over Duitsland als geheel juist vrij veel is verschenen, zoals 'De sympathieke reus' van Kees Versluis, (2008). Over Duitse ... Wat een enorm leuk en sympathiek stel! Ze wilden persé niet een doorsnee trouwreportage en ja dan ben je net bij mij aan het goede adres. Als fotolocatie kozen ze voor een industrieel achtige omgeving in de buurt van Veere. ... Caroline de Reus Fotografie. Lindenberghstraat 31, 4475 AT Wilhelminadorp (+31) 06-12876309...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Versluis
DIMENSIE
4,74 MB
BESTANDSNAAM
De Sympathieke Reus.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland leeft met zijn rug naar Duitsland. Dat is zonde, want ten oosten van Arnhem ontwaakt een Europese grootmacht die zich eindelijk bevrijdt van het trauma van de Tweede Wereldoorlog. Het culturele leven van Berlijn bloeit als nooit tevoren, de economie is na een lange periode van malaise weer kerngezond en anders dan veel Nederlanders denken is de hedendaagse Duitser - hoewel misschien nog altijd wat vormelijk en inflexibel - de vriendelijkheid en openheid zelve. Journalist Kees Versluis reisde de afgelopen jaren door Duitsland. Hij bezocht de yuppen in de prachtig gerenoveerde havenbuurten van mediastad Hamburg, de kunstwereld van het hippe Berlijn, de verlaten dorpen van oostelijk Duitsland, het steenrijke München met zijn chique winkelstraten en het Ruhrgebied, waar stilgevallen fabrieken worden omgetoverd tot musea en themaparken maar waar de bevolking iets rauws blijft houden. Versluis interviewde bekende schrijvers, wetenschappers en zakenlieden. Hij ging langs bij Nederlanders die naar Duitsland emigreerden, maar zocht de ziel van het moderne Duitsland evenzeer in boekhandels en tijdschriftkiosken.

Wil je het boek lezen?De Sympathieke Reus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Versluis. Lezen De Sympathieke Reus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN