Wat zegt u?

Wat zegt u? - Soraya van Duijn | Northernlights300.org

...werkzaam als verpleegkundige, inclusief stages dan ... wat zegt u van - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . De zorg is een mooi vak vol diversiteit en allerlei situaties. En in die tien jaar maak je heel wat mee. Weinig situaties waarin je nog echt vreemd van staat te kijken. Altijd bereid te helpen. De patiënten, bewoners, cliënten, in elke setting weer een andere naam. Eén ding staat vast, de mensen aan wie je zorg verleent, zij ... Wat zegt u? (Paperback). Al tien jaar werkzaam als verpleegkundige, inclu ... Lezersbrieven | Het laatste nieuws uit Nederland leest u ... ... . Al tien jaar werkzaam als verpleegkundige, inclusief stages dan. De zorg is een mooi vak vol diversiteit en allerlei situaties.... Wonen: wat zegt u? Wanneer we nadenken over wonen en de betekenissen van wonen in onze samenleving, komen we tot de vaststelling dat wonen als iets evident aanzien wordt. Iedereen woont wel op één of andere manier. Dat een vraag als : "Woont U ?", bijna nooit gesteld wordt, is waarschijnlijk niet toevallig. Ik woon, dus ik ben Vertalingen in context van "u zegt wat u" in Nederlands-Frans van Reverso Context: wat zegt u, alles wat u zegt...

INFORMATIE

AUTEUR
Soraya van Duijn
DIMENSIE
4,38 MB
BESTANDSNAAM
Wat zegt u?.pdf

OMSCHRIJVING

Al tien jaar werkzaam als verpleegkundige, inclusief stages dan. De zorg is een mooi vak vol diversiteit en allerlei situaties. En in die tien jaar maak je heel wat mee. Weinig situaties waarin je nog echt vreemd van staat te kijken. Altijd bereid te helpen. De patiënten, bewoners, cliënten, in elke setting weer een andere naam. Eén ding staat vast, de mensen aan wie je zorg verleent, zij maken het verschil in je dienst en in je dag. Dat lievelingetje van de afdeling die stiekem ieders favoriet is, de mensen die wat minder favoriet zijn, maar ook hun geweldige kant hebben. Want het blijven op de eerste plaats nog altijd mensen, met een eigen karakter. Collega's net zo. In tien jaar zorg krijg je voldoende te horen. Hoe iemands dag was, hoe het met familie gaat, vragen van collega's en opmerkingen van de patiënt. Sommige uitspraken zijn zonder context opmerkelijk, andere met context ook. In dit boek komen deze uitspraken in het spotlicht te staan. Welkom in de zorg, zonder context. Oké, een beetje context dan.

Wil je het boek lezen?Wat zegt u? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Soraya van Duijn. Lezen Wat zegt u? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN