Met gelijke munt

Met gelijke munt - Colleen Cross | Northernlights300.org

...edachtes willen brengen om zelf zo onschuldig mogelijk te lijken ... ‎Met gelijke munt in Apple Books ... . Tevens is het onderwerp dat auteur Colleen Cross aankaart ... Met gelijke (of dezelfde) munt terugbetalen is een Nederlands spreekwoord en betekent dat iemand op dezelfde vervelende manier behandeld moet worden als hij bij de ander heeft gedaan.. Er wordt ook wel gesproken over het betaald zetten van iemand of over wraak nemen. Ik betaal jou met gelijke munt terug! Hier was dat voor Jezus geweest dat hij hen op hun eigen uitzichtloze situatie had gewezen. Ze zaten vast onder de keizer. Hem waren ze schatplichtig. (Ho ... Met gelijke munt. Van gulden naar euro — Vrije ... ... . Ze zaten vast onder de keizer. Hem waren ze schatplichtig. (Hooguit konden ze indirect onder Rome vallen, zoals de Herodianen wilden). Ze moesten, in het betalen van deze munt, als het ware elke keer vreselijk vloeken. Overtredingen worden gemaakt door bestuurders van voertuigen uit genoemde landen. Het lijkt mij daarom een kwestie van 'lik op stuk' of beter nog 'met gelijke munt betalen', om aan boete ... Vertalingen in context van "met gelijke munt terugbetalen" in Nederlands-Engels van Rever...

INFORMATIE

AUTEUR
Colleen Cross
DIMENSIE
4,50 MB
BESTANDSNAAM
Met gelijke munt.pdf

OMSCHRIJVING

Als miljardair Zachary Barron fraudeonderzoeker Kat Carter inhuurt om onderzoek te doen naar mogelijke verduistering binnen zijn hedgefonds, ontdekt ze een verband met het geheimzinnige en machtige World Institute: een mondiaal bedrijf dat er alles aan doet om regeringen en zelfs de wereldwijde financiële markt in zijn macht wil krijgen. En hoe dieper ze graaft naar hun onfrisse handelspraktijken, hoe meer ze beseft dat ze op het punt staat te verdwijnen in een ravijn vol duister bedrog, gewetenloze corruptie en keihard geweld.Met de levens van haar familie en vrienden op het spel en haar carrière in de waagschaal moet Kat de moeilijkste beslissing van haar leven nemen zodat ze de mensen van wie ze het meeste houdt kan beschermen. Want het sinistere World Institute gaat over lijken om ervoor te zorgen dat hun geheimen nooit aan het licht zullen komen.Kat speelt een dodelijk spel: ze moet een vijand die nooit verliest, geen getuigen in leven laat en Kat zelf met de dood bedreigt met gelijke munt terugbetalen.

Wil je het boek lezen?Met gelijke munt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colleen Cross. Lezen Met gelijke munt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN