Het meisje met de afstandsbediening

Het meisje met de afstandsbediening - Allard Schröder | Northernlights300.org

...llen,... Met Het meisje met de afstandsbedieningverschijnen van hem voor het eerst gedichten in boekvorm ... Het meisje met de afstandsbediening - Standaard ... ... . Schröders poëzie is tegelijk ernstig en vrolijk, maar altijd lyrisch, geschreven in een breed scala van stijlen en thema's, die onder de soepele pen van de ervaren auteur tot een eenheid zijn gesmeed. Het meisje met de afstandsbediening. Allard Schröder heeft een veelzijdig oeuvre op zijn naam staan, dat bestaat uit romans, novellen, verhalen,... 'Het meisje met de afstandsbediening, gedichten' door Allard Schröder - Onze prijs: €18,99 - Vand ... bol.com | Het meisje met de afstandsbediening, Allard ... ... ... 'Het meisje met de afstandsbediening, gedichten' door Allard Schröder - Onze prijs: €18,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Het meisje met de afstandsbediening direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het meisje met de afstandsbediening direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het boek Het meisje met de afstan...

INFORMATIE

AUTEUR
Allard Schröder
DIMENSIE
11,75 MB
BESTANDSNAAM
Het meisje met de afstandsbediening.pdf

OMSCHRIJVING

Allard Schröder heeft een veelzijdig oeuvre op zijn naam staan, dat bestaat uit romans, novellen, verhalen, vertalingen en essays. Met Het meisje met de afstandsbedieningverschijnen van hem voor het eerst gedichten in boekvorm. Schröders poëzie is tegelijk ernstig en vrolijk, maar altijd lyrisch, geschreven in een breed scala van stijlen en thema’s, die onder de soepele pen van de ervaren auteur tot een eenheid zijn gesmeed.

Wil je het boek lezen?Het meisje met de afstandsbediening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Allard Schröder. Lezen Het meisje met de afstandsbediening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN