De Wereldgeschiedenis In Een Notendop

De Wereldgeschiedenis In Een Notendop - J. Van Oudheusden | Northernlights300.org

...f de 11-september-aanslagen op Amerika tot en met de (wrange) vruchten van de Arabische Lente ... De wereldgeschiedenis in een notendop | Boek.be ... .Dr. Jan van Oudheusden is historicus, docent en auteur. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, - DE WERELDGESCHIEDENIS IN EEN NOTENDOP. 11, JAN VAN OUDHEUSDEN, 2000, PROMETHEUS, PAPERBACK, 177 PAG.,ISBN 90 5333 911 6, Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Oudheusden, J. van - De wereldgeschiedenis in een notendop Een boekje waarin de wereldgeschiedenis in een notendop wordt beschreven: wie durft dat anno 2000 nog aan? De geschiedenisles in het voortgezet onderwijs gaat sinds de invoering van de Tweede Fase immers meer en meer op in het aanbrengen van historische vaardigheden. En niet alleen bij geschiedenis. De wereldgeschiedenis in een notendop book. Read 3 reviews ... Digibron.nl, Wereldgeschiedenis in een notendop ... . En niet alleen bij geschiedenis. De wereldgeschiedenis in een notendop book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. The basics of world history. J. Van Oudheusden is een geweldige auteur. Download en lees het boek De Wereldgeschiedenis In Een Notendop op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De Wereldgeschiedenis In Een Notendop in PDF, ePUB, MOBI. Jan van Oudheusden schetst de grote lijnen van de wereldgeschiedenis, vanaf de vroegste tijden tot in de eenentwintigste eeuw. Het boek kent een overzichtelijke opbouw en is helder geschreven. Een handig naslagwerk voor wie zijn historische kennis wil opfrissen. De Wereldgeschiedenis In Een Notendop (eBook) J. Van Oudheusden is een geweldige auteur. Download en lees het boek De Wereldgeschiedenis In Een Notendop op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De Wereldgeschiedenis In Een Notendop in PDF, ePUB, MOBI. De Wereldgeschiedenis In Een Notendop Bewaar. 9x bekeken; 5 maanden geleden geplaatst; Kenmerken Levering Niet van toepassing Staat van het product Niet van toepassing Type advertentie Aangeboden Type prijs Niet van toepassing. Omschrijving Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. De wereldgeschiedenis in een notendop: Amazon.es: J. van Oudheusden: Libros en idiomas extranjeros Hallo! Op zoek naar een De Wereldgeschiedenis In Een Notendop-boek geschreven door auteur J. Van Oudheusden? Registreer u op onze website imperialviennaorchestra.co.uk en download gratis boeken! De Wereld...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Van Oudheusden
DIMENSIE
6,96 MB
BESTANDSNAAM
De Wereldgeschiedenis In Een Notendop.pdf

OMSCHRIJVING

Wat hebben de oude Grieken betekend voor de westerse beschaving? Waardoor ging het Romeinse Rijk ten onder? Welke lijnen lopen er van de Renaissance, via de Verlichting, naar het moderne politieke denken? Welke revolutionaire ontwikkelingen bracht de stoommachine in de goederenproductie en het vervoer? Droeg de uitkomst van de Eerste Wereldoorlog al direct de kiemen van een nieuwe wereldbrand? Waar liggen de wortels van de spanningen in het Midden-Oosten?Op deze vragen en honderden andere geeft Een kleine wereldgeschiedenis een bondig antwoord. Jan van Oudheusden schetst de grote lijnen van de wereldgeschiedenis, vanaf de vroegste tijden tot in de eenentwintigste eeuw. Het boek kent een overzichtelijke opbouw en is helder geschreven. Een handig naslagwerk voor wie zijn historische kennis wil opfrissen.Het laatste hoofdstuk, 'De wereld na ''Nine-eleven''', levert een samenhangende beschrijving van de nu al zo bewogen geschiedenis van de eenentwintigste eeuw, vanaf de 11-september-aanslagen op Amerika tot en met de (wrange) vruchten van de Arabische Lente.Dr. Jan van Oudheusden is historicus, docent en auteur. Hij schreef in deze reeks ook boeken over de geschiedenis van Amerika, van China, van het Midden-Oosten en van de Eerste Wereldoorlog.

Wil je het boek lezen?De Wereldgeschiedenis In Een Notendop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Van Oudheusden. Lezen De Wereldgeschiedenis In Een Notendop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN