De verdwijning van Adèle Bedeau

De verdwijning van Adèle Bedeau - Graeme Macrae Burnet | Northernlights300.org

... en altijd slecht op zijn gemak. Hij brengt zijn avonden in stilte drinkend door in een rustige bistro in de kleine Franse stad Saint-Louis ... Download PDF De verdwijning van Adèle Bedeau ... . Nauwgezet houdt hij Adèle Bedeau in de gaten, tot zij op een dag van de aardbodem verdwijnt. Georgi Gorski - een detective die gekweld wordt door zijn onvermogen om zijn ... The Disappearance Of Adèle Bedeau follows Manfred Baumann, a loner and socially awkward man who is dead set in routine, whether it's a weekly card game or staring at his waitress in his drab, but chosen, restaurant. De verdwijning van Adèle Bedeau is het debuut van de uit Schotland afkomstige auteur Graeme Macrae Burnet. Na het succesvolle Zijn bloed ... De verdwijning van Adèle Bedeau van Graeme Macrae Burnet ... ... . De verdwijning van Adèle Bedeau is het debuut van de uit Schotland afkomstige auteur Graeme Macrae Burnet. Na het succesvolle Zijn bloedige plan van vorig jaar besloot Hollands Diep zijn debuut ook op de markt te brengen. Het blijkt dat Burnet het trucje van 'ik ben slechts de vertaler, niet de auteur' ook al toepaste in zijn debuut. Maar dit boek gaat meer over wat de verdwijning met Baumann en Gorski doet, en waarom. En de rustige manier waarop dàt verhaal zich ontwikkeld is meer dan de moeite waard om te lezen. Aanrader! De verdwijning van Adèle Bedeau - Graeme Macrae Burnet Paperback, 268 pagina's, uitgeverij Hollands Diep Bestel dit boek hier >>>> De verdwijning van Adèle Bedeau is een literaire misdaadroman met als kern het psychologische portret van een buitenstaander die door zijn eigen verbeelding tot het uiterste wordt gedreven. Bestellen. OP DE HOOGTE BLIJVEN? Op de hoogte blijven van de nieuwste boeken, ev...

INFORMATIE

AUTEUR
Graeme Macrae Burnet
DIMENSIE
11,60 MB
BESTANDSNAAM
De verdwijning van Adèle Bedeau.pdf

OMSCHRIJVING

Manfred Baumann is een eenling: sociaal onhandig en altijd slecht op zijn gemak. Hij brengt zijn avonden in stilte drinkend door in een rustige bistro in de kleine Franse stad Saint-Louis. Nauwgezet houdt hij Adèle Bedeau in de gaten, tot zij op een dag van de aardbodem verdwijnt. Georgi Gorski - een detective die gekweld wordt door zijn onvermogen om zijn eerste misdaad op te lossen - krijgt de zaak toegewezen. Het onderzoek doet Manfreds wereld op zijn grondvesten schudden en dwingt hem om geheimen uit zijn verleden onder ogen te zien.De verdwijning van Adèle Bedeau is een literaire misdaadroman met als kern het psychologische portret van een buitenstaander die door zijn eigen verbeelding tot het uiterste wordt gedreven.

Wil je het boek lezen?De verdwijning van Adèle Bedeau in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Graeme Macrae Burnet. Lezen De verdwijning van Adèle Bedeau Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN