China

China - Dolf de Vries | Northernlights300.org

...ound 1.4billion. One of the world's earliest civilizations, its political system was based on ... Made-in-China.com - Manufacturers, Suppliers & Products in ... ... ... Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie. Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak China favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Get the latest Asian news from BBC News in Asia: breaking news, features, analysis and speci ... China - Wikipedia ... . Get the latest Asian news from BBC News in Asia: breaking news, features, analysis and special reports plus audio and video from across the Asian continent. China bestaat voor 35% uit bergen, voor 27% uit hoogland, voor 17% uit bekkens of woestijn, voor 8% uit heuvelachtig gebied, en voor 13% uit vlaktes. De Mount Everest in Tibet is met een hoogte van 8848 meter de hoogste berg ter wereld, de Turpan Depression in het noordwesten is met 154 meter onder zeeniveau, China's laagste punt. View the latest China news and videos, including politics, travel and business headlines. Individuele China-rondreizen Kant en klaar of pas ze gerust aan, 'hier een dagje langer, daar een dagje korter' Met onze flexibele China-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. China reizen - Ga op vakantie in mystiek en cultureel China Er zijn vele goede redenen om het reusachtige China te bezoeken. De meest bekende is ongetwijfeld de Chinese Muur. Deze circa 6000 kilometer lange muur is misschien wel het beroemdste bouwwerk ter wereld. China is dus een land van contrasten. Maak je een rondreis door China, dan zal dit je niet ontgaan. Val je in Beijing met je neus in alle drukte en hectiek van een wereldstad, op het platteland beland je in het andere uiterste. Niet essentiële reizen naar China worden strikt afgeraden.. Sinds middernacht 28 maart weigert China tijdelijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Dolf de Vries
DIMENSIE
6,33 MB
BESTANDSNAAM
China.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries reisde met zijn vrouw en 16-jarige zoon door China. Ze reisden per trein, boot, fiets en bus, met niets dan een rugzak en zonder een woord Chinees te spreken. In China neemt hij u mee naar dit adembenemende land. Hij verhaalt over de machtige steden Peking en Shanghai, de Muur en het Terracotta leger in Xian en de sawa¿s bij Yangshuo. Argeloos, nieuwsgierig en bescheiden maakt hij kennis met de mensen, hun cultuur en hun geschiedenis. Dit boek is een feest voor wie dit land wil bezoeken, wie er al eens is geweest en wie gewoon thuis iets te weten wil komen over China.

Wil je het boek lezen?China in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dolf de Vries. Lezen China Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN