Bloed en barnsteen 1 - Een schip van bloed en barnsteen

Bloed en barnsteen 1 - Een schip van bloed en barnsteen - Tais Teng | Northernlights300.org

... TEKST: Een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat ... Amazon.fr - Een schip van bloed en barnsteen - Teng, Tais ... ... . Deventer, de Hanzetijd. Romeo en Julia hadden het maar makkelijk: hun families wilden elkaar alleen maar ... Noté /5: Achetez Een schip van bloed en barnsteen de Teng, Tais, Weijmer, Jos: ISBN: 9789463080002 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Bloed en barnsteen 1 - Een schip van bloed en. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Een schip van ... Bloed en Barnsteen 1: Een schip van bloed en barnsteen ... ... .00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Een schip van bloed en barnsteen: Amazon.es: Tais Teng, Jos Weijmer: Libros en idiomas extranjeros Een schip van bloed en barnsteen. Auteur: Tais Teng Genre: Young Adult Omvang: 300 pagina's Formaat: 13,5 x 21 cm Prijs: 18,95 ISBN 978 946 308 000 2. ACHTERFLAP TEKST: Een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat. Deventer, de Hanzetijd. Romeo en Julia hadden het maar makkelijk: hun families wilden elkaar alleen maar ... Etymologie. Het woord barnsteen - in het Duits Bernstein - is afkomstig van het Nedersaksische woord börnen dat branden betekent. Inderdaad is deze halfedelsteen brandbaar.. Barnsteen heet in het Engels amber en dit woord wordt ook in vertalingen wel aangetroffen. In het Nederlands wordt met amber meestal een substantie uit de darmen van de potvis bedoeld. Deze substantie geurt sterk en wordt ... Bloed en Barnsteen 1: Een schip van bloed en barnsteen Teng, Tais Zilverspoor . Bloed en Barnsteen 2: Het IJzeren Woud Teng, Tais Zilverspoor . Gran Terre Saga 1: Schaduwschepen Teng, Tais Boekerij Alle boeken van deze auteur . Geef je mening! (Nog geen waarderingen)...

INFORMATIE

AUTEUR
Tais Teng
DIMENSIE
10,99 MB
BESTANDSNAAM
Bloed en barnsteen 1 - Een schip van bloed en barnsteen.pdf

OMSCHRIJVING

Een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat.Deventer, de Hanzetijd.Romeo en Julia hadden het maar makkelijk: hun families wilden elkaar alleen maar vermoorden. Die van Jord en Nadia willen hen juist zo snel mogelijk uithuwelijken, maar absoluut niet aan elkaar.Als de bisschop Jords familie ruïneert, zit er maar één ding op als ze ooit willen trouwen: rijker worden dan de bisschop zelf. Nu werd een Viking voorvader van Nadia ooit begraven in een drakenschip van puur barnsteen. Dat is een schat, groot genoeg om heel Deventer te kopen!Ze krijgen hulp: Nadia's overgrootmoeder is de meest gevreesde heks van Rusland, Baba Yaga. Maar een monster blijft een monster, zelfs als zij aan jouw kant staat...OVER DE AUTEUR:Tais Teng (1952) ambieerde als kind een carrière als ruimtepiloot of duiker naar verzonken schatten, maar vestigde uiteindelijk zijn naam als auteur en illustrator/kunstenaar. In de jaren tachtig begon Tais met het schrijven van boeken voor de jeugd. Inmiddels heeft hij meer dan honderd boeken geschreven voor kinderen en volwassen. Tais heeft een voorkeur voor griezelverhalen en SF, maar schrijft tevens detectives en historische romans. Ook was hij, samen met bekende schrijvers als Paul van Loon en Bies van Ede, lid van het Griezelgenootschap.

Wil je het boek lezen?Bloed en barnsteen 1 - Een schip van bloed en barnsteen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tais Teng. Lezen Bloed en barnsteen 1 - Een schip van bloed en barnsteen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN