Op reis met Van Rossem + CD-ROM

Op reis met Van Rossem + CD-ROM - Maarten van Rossem | Northernlights300.org

...auteur Een (ongewone) geschiedenis van doodgewone dingen Hoep kan in het middelnederduits ook een wijde monding van een rivier of bocht als naam van een zeegebied zijn, wat Mevr ... Cd-roms ... . Drs. C.M. van Rossem in haar afstudeerscriptie "Brieven van de familie van Spulde" (RU Leiden 1985) deed veronderstellen dat bij den Hoep zou kunnen slaan op het gebied dat nu de Bocht van Helgoland heet, bij de monding van Weser en Elbe. Rossem, van Op reis met Van Rossem: 20 routes door het Nederlandse cultuurlandschap / [fotogr.: Valentijn te Plate ... Kantoor Verschoor Boekmakers]. - Houten [etc.] : On Trac ... Maarten van Rossem - Wikipedia ... . Rossem, van Op reis met Van Rossem: 20 routes door het Nederlandse cultuurlandschap / [fotogr.: Valentijn te Plate ... Kantoor Verschoor Boekmakers]. - Houten [etc.] : On Track, cop. 2009. - 1 doos. : ill. ; 25 cm + cd-rom + plastic kaarthouder Uitg. i.s.m. Vereniging Nederlands Cultuurlandschap en NCRV. ISBN 978-90-475-1068-0: € 22.50 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten van Rossem
DIMENSIE
5,76 MB
BESTANDSNAAM
Op reis met Van Rossem + CD-ROM.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland kent vele prachtige landschappen die door de eeuwen heen hun karakteristieke eigenschappen hebben behouden. Reis mee met Maarten van Rossem en ontdek zelf hoe rijk de Nederlandse cultuurhistorie is. Van noord naar zuid, van wierden tot wijngaarden, te voet, per fiets of per boot; leer Nederland kennen in al z'n facetten.Deze unieke box Op reis met Van Rossem bevat:- 20 routes om te wandelen, te fietsen of te kanoën. De routes zijn voorzien van een routebeschrijving, informatie over karakteristieke elementen in de landschappen en prachtige foto's.- Een cd met ruim 100 extra routes door heel Nederland. Via een speciale code heeft u toegang tot de database van On Track, zodat u altijd de meest recente versie kunt uitprinten voor uw tocht.- Een handige plastic kaarthouder om de uitgeprinte route in te doen.De box is een prachtige aanvulling op de tv-serie Op reis met Van Rossem. Hiermee kunt u zelf verder genieten van de mooie cultuurlandschappen in Nederland.On Track is de digitale aanbieder van wandelingen en fietstochten in Nederland. Ontrack.nl biedt inmiddels meer dan 1200 routes. Alle routes zijn samengesteld door een netwerk van enthousiaste On Track- routemakers en -controleurs. De routes worden dagelijks gecontroleerd en geactualiseerd. Elke route bestaat uit een heldere beschrijving, unieke weetjes over cultuur en natuur en een speciaal gemaakte topografische kaart.

Wil je het boek lezen?Op reis met Van Rossem + CD-ROM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten van Rossem. Lezen Op reis met Van Rossem + CD-ROM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN