Internationaal recht in kort bestek

Internationaal recht in kort bestek - Jan Wouters | Northernlights300.org

...ECHT IN KORT BESTEK Van coëxistentie, coöperatie en integratie van Staten tot global governance Jan Wouters Tweede editie Antwerpen - Cambridge Persoonlijke kopie van RECHT IN KORT BESTEK Nr ... PDF De aansprakelijkheid voor gebreken van de verkoper: een ... ... . 1 - Alain Verbeke, Belgisch erfrecht in kort bestek, 2002, eerste uitgave, 2003, Vind alle studiedocumenten voor Internationaal recht in kort bestek (tweede editie) van Jan Wouters Recht in kort bestek. De essentie van de reeks Recht in kort bestek bestaat erin dat een analyse wordt geboden van een bepaald vakgebied, ruim of eng gedefinieerd, op een beknopte maar toch inzichtelijke en ook praktijkrelevante wijze. De doelgroep is de niet-gespecialiseerde professional die wil kennismaken met de belangrijke krachtlijnen en principes in de materie. NILG - Vastgoed, Omgeving en Recht; OM-reeks; Onderzoeks ... About the series - Intersentia - Books, E-books and journals ... . De doelgroep is de niet-gespecialiseerde professional die wil kennismaken met de belangrijke krachtlijnen en principes in de materie. NILG - Vastgoed, Omgeving en Recht; OM-reeks; Onderzoeksreeks Politieacademie; Parlementaire Geschiedenis Modernisering Wetboek van Strafvordering; Praktijkreeks IPR; Proceedings of the International Institute of Space Law; Q&A reeks; Recht begrepen; Recht in je opleiding; Recht in kort bestek; Recht van de Islam en het Midden-Oosten; Reports ... Internationaal recht in kort bestek v WOORD VOORAF Dit boek is een studieboek voor het onderwijs van het internationaal recht in het bachelorprogramma in de rechten. Het laat zich echter ook hanteren als een intro-ductie tot het internationaal recht voor an dere gebruikers: hogescholen, diplomatieke Internationaal recht in kort bestek, 2de ed. Authors: J. Wouters ... basisbeginselen van het recht van internationale organisaties.Ten slotte volgt een kennismaking met de voornaamste mondiale en regionale internationale organisaties, van de Verenigde Naties, ... Europees recht in kort bestek bevat een beknopt maar zo volledig mogelijk overzicht van het gehele rechtsgebied. Het is in de eerste plaats bedoeld voor de doctoraalstudenten die het Europees recht als keuzevak of verplicht vak bestuderen. Request PDF | On Jan 1, 2017, Jan Wouters and others ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Wouters
DIMENSIE
9,43 MB
BESTANDSNAAM
Internationaal recht in kort bestek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt een beknopt overzicht van de beginselen van het internationaal publiekrecht. Het boek volgt de fundamentele groeicurve van de transnationale rechtsvorming, nl. van co-existentie en coöperatie tot integratie van Staten, van de klassieke leerstukken van het volkenrecht tot en met de werking van mondiale en Europese intergouvernementele organisaties.

Wil je het boek lezen?Internationaal recht in kort bestek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Wouters. Lezen Internationaal recht in kort bestek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN