De komst van de slangenvrouw

De komst van de slangenvrouw - Lucia Nankoe | Northernlights300.org

...eken te koop bij honderden verkopers. door Ko van Geemert In Amsterdam was een tentoonstelling van historische foto's van Surinaamse echtparen te zien ... de komst van de ransuil tweedehands boeken te koop ... . We spraken met samenstelster Lucia Nankoe. Lucia Nankoe, geboren in Suriname, woonachtig in Amsterdam, is docente en schrijfster, onder meer van De komst van de Slangenvrouw en andere verhalen van Caribische schrijfsters (1998). Lucia Nankoe is de samensteller van de bundel met Caraïbische verhalen, De komst van de slangenvrouw en andere verhalen van Caribische schrijfsters (Van Gennep-Novib-Ncos, 1998). Een herdruk is gewenst, want het is inspirerende leesstof voor iedereen die wil kennismaken met de Caraïbische literatuur. Lucia Nankoe is de samen ... Boek PDF Komst van de slangenvrouw ... . Een herdruk is gewenst, want het is inspirerende leesstof voor iedereen die wil kennismaken met de Caraïbische literatuur. Lucia Nankoe is de samensteller van de bundel met Caraïbische verhalen, De komst van de slangenvrouw en andere verhalen van Caribische schrijfsters (Van Gennep-Novib-Ncos, 1998). Een herdruk is gewenst, want het is inspirerende leesstof voor iedereen die wil kennismaken met de Caraïbische literatuur. In de Thaise gevangenis zijn de omstandigheden erbarmelijk. Met vierentwintig medegevangen in één cel heeft Pedro slechts één levensdoel: overleven. Dat lukt hem alleen door zich aan te passen aan de heersende corruptie. Alles is te koop, van goederen tot privileges, mits je het juiste bedrag neerlegt. Komst van de slangenvrouw (0) 18,70. Hans Renders; Het leven van een doodsbericht (0) 6,90. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Advertentie. Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lucia Nankoe
DIMENSIE
7,28 MB
BESTANDSNAAM
De komst van de slangenvrouw.pdf

OMSCHRIJVING

Het Caribisch gebied vormt van oudsher een sprankelende mengeling van volken, talen en culturen, In de loop der eeuwen was het er een komen en gaan van mensen uit alle boeken van de wereld: als avonturiers, als slaven op de plantages, als contractarbeiders. Die dynamiek vindt haar neerslag in deze bundel verhalen, waarin aankomst en vertrek een terugkerend thema is. De schrijfsters die hier zijn bijeengebracht wonen in de Cariben, zijn er geboren of verlangen er in hun nieuwe vaderland naar terug. In verschillende talen en toonaarden weerspiegelen zij de grote verscheidenheid, maar ook de gemeenschappelijkheden van dit kleurrijke gebied, Ellen Ombre, Astrid H. Roemer en Alecia McKenzie schreven speciaal voor deze bundel een nieuw verhaal.

Wil je het boek lezen?De komst van de slangenvrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucia Nankoe. Lezen De komst van de slangenvrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN