De belofte

De belofte - Andrea Bajani | Northernlights300.org

...er en dichterbij de wereldtop. De belofte is geen stilistische hoogvlieger, maar biedt als psychologische roman en openhartig ego-document een realistisch portret van de verschrikkelijke gevolgen van dementie in een relatie ... Kunstliefde De Belofte 15 ... . Het focust hierbij niet alleen op de patiënte, maar ook op de ondraaglijke schuldgevoelens voor de partner als er geen andere oplossing rest dan een opname in een verzorgingshuis. Een belofte is een toezegging iets te doen of te laten. Onder beloften kunnen ook aankomende deelnemers aan een sport worden verstaan.. Vaak spreekt men informeel een belofte uit, bijvoorbeeld: "Je krijgt het boek morgen ... Belofte - Wikipedia ... . Een belofte is een toezegging iets te doen of te laten. Onder beloften kunnen ook aankomende deelnemers aan een sport worden verstaan.. Vaak spreekt men informeel een belofte uit, bijvoorbeeld: "Je krijgt het boek morgen van me terug." of nadrukkelijker: "Ik beloof je dat je het boek morgen terugkrijgt." De belofte (Engels: The Promise) is een boek geschreven door Chaim Potok. Het boek kwam uit in 1969 en is de opvolger van Uitverkoren (The Chosen, van dezelfde schrijver). Het boek handelt verder over Reuven Malter en Danny Saunders. Verhaal Danny Saunders is begonnen ... De Belofte. De Belofte is een goed boek.Ik vind het een meeslepend en een spannend boek. ik vind het jammer dat er soms veel details worden verteld dit maakt het boek soms saai. Ik houd niet van lezen maar ik heb dit boek met plezier gelezen. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Andrea Bajani
DIMENSIE
6,61 MB
BESTANDSNAAM
De belofte.pdf

OMSCHRIJVING

Elke avond legt Pietro zijn oor vol verwachtingop de buik van Sara om te horenof daarbinnen iets groeit. Zijn hoop slaatom in wanhoop als Sara maar niet zwangerraakt. Op een dag is ze verdwenen.Het enige wat ze achterlaat is een briefjewaarop staat ‘Je moeder heeft gebeld,Mario is dood. Wie is Mario?’ Die vraag isvoor Pietro aanleiding tot een zoektochtin het verleden, waarbij hij stuit op eenonverwerkt familietrauma.Mario, de grootvader van Pietro, is ooitals een gebroken man teruggekeerd vanhet oostfront. Pietro kende hem eigenlijkamper; niemand in zijn familie praattegraag over Mario, en al helemaal niet overdiens oorlogsverleden. Na Sara’s vertrekbesluit Pietro af te reizen naar de rivier deDon, die in de Tweede Wereldoorlog hetfrontgebied vormde tussen de Russen ende fascistische troepen. Pietro wil wetenwat zijn opa daar heeft meegemaakt.Tijdens die eenzame reis zal hij ook zijnrelatie met Sara in een ander daglicht gaanzien.De belofte is een verhaal van ongekendepoëtische kracht. In een trefzekere, beeldendestijl ontleedt Bajani de manierwaarop de maatschappij en het individuomgaan met spoken uit het verleden.

Wil je het boek lezen?De belofte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrea Bajani. Lezen De belofte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN