De loopjongen

De loopjongen - Gerrit Komrij | Northernlights300.org

...hiedenis die historische feiten vermengt met spanning ... De loopjongen - Gerrit Komrij - 9789023468684 | Bruna.nl ... .De Joodse broers Rabishevsky groeien in grote armoede op in het New York van de jaren 20 en 30. Morris, de jongste en meest ambitieuze, maakt snel carrière binnen de kledingindustrie. Al op 21-jarige leeftijd runt hij de business, samen met ... De term "loopjongen" komt dan ook enkele keren in de roman voor. De eerste keer is dit op blz. 16: "Meestal is de ene jongen een kop groter dan de ander en de kleine kijkt dan half scheel omhoog, dolgelukkig dat hij de tas van de langste mag dragen. Een soort loopjongen, meer niet. Arend zal nooit zo ... bol.com | De loopjongen, Gerrit Komrij | 9789023468684 ... ... . Een soort loopjongen, meer niet. Arend zal nooit zo'n loopjongen worden." De loopjongen door Gerrit Komrij Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De loopjongen (Hardcover)...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrit Komrij
DIMENSIE
8,76 MB
BESTANDSNAAM
De loopjongen.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kan hij erachter komen wie het meest zijn vriendschap waard is? Deze vraag houdt Arend van jongs af aan bezig en werpt hem steeds terug op zichzelf. Ook in zijn studententijd, wanneer hij in morsige cafés uren van geluk vindt, blijft deze vraag onopgelost. Hij levert zich over aan protestbijeenkomsten en kiest voor de drastische lijn, omdat hij het heerlijk vindt om persoonlijke belangen buiten spel te zetten. Radicaal wordt hij en bevlogen, bezield van grootse ideeën, maar hij vindt zo ook een vriend.

Wil je het boek lezen?De loopjongen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrit Komrij. Lezen De loopjongen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN