Wie wil je zijn?

Wie wil je zijn? - Wim Geerts | Northernlights300.org

...Dat je begint met accepteren dat je veel minder controle hebt dan je dacht - en dat dat verrassend oké is ... Wie wil ik zijn? - Posts | Facebook ... . Vaag verhaal? Een beetje. Van harte welkom bij: wie wil ik zijn? Het leven is een continu proces van worden wie je wil zijn.Ik geloof dat de boeiendste reis de reis naar binnen is en dat eigenlijk niets buiten jezelf je ooit echt kan geven wat je zoekt.. Deze site biedt de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen: Wat vind je belangrijk in je leven? Het Alfa-college is een ROC voor Noord- en Oost-Nederland waar je terechtkunt voor een mbo-opleiding, educatief traject of een bedrijfsopleiding. Wie wil jij zijn? Dit lijkt een vanzelfsprekende vraag, maar zo vanzelfsprekend is het helaas niet voor ... Wie wil jij zijn? - Inspirerend leven ... . Wie wil jij zijn? Dit lijkt een vanzelfsprekende vraag, maar zo vanzelfsprekend is het helaas niet voor veel mensen. Misschien ook niet voor jou. Ervaar jij steeds vaker de spagaat tussen jezelf en de ander? Voel je steeds meer jezelf te willen zijn? Hoe vaak lukt je dat al? Te weinig naar je zin? Is het een te grote struggle, opgave misschien? In tijden van crisis hebben we de neiging te vechten voor onze eigen belan...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Geerts
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
Wie wil je zijn?.pdf

OMSCHRIJVING

Regelmatig haalt het de kranten: de integriteitsproblematiek. Declaratieschandalen, omkoping, snoepreisjes, bizarre bonussen, vriendjespolitiek. Natuurlijk veroordelen we dat en zijn we ervan overtuigd dat het altijd 'de anderen' zijn die zo in de fout gaan. Dat zouden wij nooit doen. Maar is dat wel zo? Hoe integer ben je? Kun jij met de hand op je hart beweren dat je altijd en in alle situaties integer bent? Kun jij volmondig 'nee' zeggen op de volgende vragen: * Roddel je mee met collega's? * Voer je die opdracht uit van je leidinggevende waar je totaal niet achterstaat? * Pleeg je privételefoontjes tijdens werktijd en neem je weleens een pen mee? * Vertel je een werknemer die een huis gaat kopen dat er een reorganisatie komt en haar baan op de tocht staat? De juiste beslissing nemen Er zijn eindeloos veel situaties waarin je keuzes moet maken. Relatief simpele beslissingen maar soms ook heel complexe besluiten, als er meerdere argumenten en betrokkenen in het spel zijn. Goed kiezen kan dan lastig zijn. En soms is het zo ingewikkeld dat er geen juiste oplossing voor je dilemma is. Houd je dan vast aan je principes, ongeacht de gevolgen? Wie wil je zijn? Integer blijven, ook als het moeilijk wordt helpt je beslissingen te nemen wanneer je gevoel en verstand niet op één lijn liggen. En in situaties waar je niet uit komt omdat er simpelweg geen goed antwoord is. Je leert op een zorgvuldige manier nadenken over het dilemma en leert keuzes maken waar je echt achter staat. Je wordt daadkrachtiger en effectiever, krijgt een heldere focus, gaat jezelf meer waarderen en hebt minder last van schuld en andere vervelende emoties.

Wil je het boek lezen?Wie wil je zijn? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Geerts. Lezen Wie wil je zijn? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN