Een onweerstaanbaar cv

Een onweerstaanbaar cv - Huub van Zwieten | Northernlights300.org

...en. Een onweerstaanbaar CV. Huub van Zwieten ... Een onweerstaanbaar cv - Huub van Zwieten - Advies, Hulp ... ... . Prijs: € 15,99: Actuele bestsellers! € 25,00 € 20,00 € 24,99 € 20,00 € 12,99 € 22,99 € 24,99 € 20,99 € 20,99 € 20,00. Geef je op voor onze mailing. Aanmelden voor de Boeken.com nieuwsbrief. E-mailadres: * Over Boeken.com. Koop Een onweerstaanbaar cv van Zwieten, H. van met ISBN 9789000325894. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een onweerstaanbaar cv helpt je om jezel ... Een onweerstaanbaar CV door Huub van Zwieten, Wien ... ... .nl Een onweerstaanbaar cv helpt je om jezelf te laten zien op de manier die krachtig en onderscheidend is en om de baan te vinden die écht bij je past!In Een onweerstaanbaar cv tonen de auteurs op inspirerende en eigentijdse wijze dat het cv in de nieuwe vorm dé kans biedt om je dromen en talenten te benutten.Met een reeks aan tips, ideeën, voorbeelden én oefeningen wordt de lezer verleidt om ......

INFORMATIE

AUTEUR
Huub van Zwieten
DIMENSIE
5,41 MB
BESTANDSNAAM
Een onweerstaanbaar cv.pdf

OMSCHRIJVING

Een onweerstaanbaar cv 13e druk is een boek van Huub van Zwieten uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000346912 Ben jij toe aan een cv met het effect van een persoonlijke zaakwaarnemer? Wil jij de ontvanger precies de juiste indruk geven van jouw persoon, compleet in al je uniekheid? Een onweerstaanbaar cv helpt je om jezelf te laten zien op de manier die krachtig en onderscheidend is en om de baan te vinden die écht bij je past! In Een onweerstaanbaar cv tonen de auteurs op inspirerende en eigentijdse wijze dat het cv in de nieuwe vorm dé kans biedt om je dromen en talenten te benutten. Met een reeks aan tips, ideeën, voorbeelden én oefeningen wordt de lezer verleidt om actief aan de slag te gaan met zijn eigen presentatie. Het boek is daarmee een handzame gids voor de professional die zich wil onderscheiden op de concurrerende arbeidsmarkt. Het boek biedt je:- de rust van een cv als krachtig werkende carrièremanager- de trots om jezelf op de kleurrijke en interessante manier te presenteren- het plezier van het creatieve maakproces dat je doorloopt- het zelfvertrouwen om met rechte schouders de arbeidsmarkt tegemoet te tredenHuub van Zwieten is directeur van Talentenbureau TalentFirst. Met zijn collega's helpt hij mensen bij het ontdekken en benutten van hun dromen en talenten. Wien Sillevis Smitt werkte als HR Manager bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland.Een onweerstaanbaar CV behoort tot een serie boeken van Volkskrantbanen en het Spectrum over solliciteren en succesvol functioneren in een (nieuwe) baan. Kenmerkend voor deze boeken is actualiteit, praktijkvoorbeelden en een benadering die, anders dan in veel goeroeboeken, de lezer eigen keuzes laat maken.

Wil je het boek lezen?Een onweerstaanbaar cv in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huub van Zwieten. Lezen Een onweerstaanbaar cv Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN