Een kwestie van zelfbehoud

Een kwestie van zelfbehoud - Henk Hanssen | Northernlights300.org

...tschriften maakt het duo zich op school onmogelijk ... Een kwestie van zelfbehoud - Home | Facebook ... . Ze ontsnappen door naar Libanon te reizen waar ze een reportage willen schrijven over ... Prijs van de Nederlandse Filmkritiek; Louis Hartlooper Prijs voor de Beste Filmpublicatie; Goud, Platina, Diamant en Kristal; Filmleraar van het jaar; Overzicht Talks en Masterclasses; Het festivalarchief; NFF 1981; NFF 1982; NFF 1983; NFF 1984; NFF 1985; NFF 1986; NFF 1987; NFF 1988; NFF 1989; NFF 1990; NFF 1991; NFF 1992; NFF 1993; NFF 1994 ... Henk Hanssen Een kwestie van zelfbehoud. roman ... Een kwestie van zelfbehoud - Info | Facebook ... ... Henk Hanssen Een kwestie van zelfbehoud. roman. Gedrukt boek . Twee jonge journalisten hopen op een doorbraak door onderzoek te doen naar een doofpotaffaire bij het Nederlandse VN-detachement in Libanon eind 1980. Genre Politieke roman, Oorlogsroman, Fictie Onderwerpen Koop nu Een kwestie van zelfbehoud van Henk Hanssen bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Een kwestie van zelfbehoud | ISBN 9789023474128 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Hanssen
DIMENSIE
5,80 MB
BESTANDSNAAM
Een kwestie van zelfbehoud.pdf

OMSCHRIJVING

De achttienjarige Koen Donkersloot stelt zich ten doel de wereld te veroveren met zijn pen. Op de School voor de Journalistiek raakt hij bevriend met Sybrand, een excentrieke student die zich laaft aan de grote filosofen. Met de publicatie van een reeks schotschriften maakt het duo zich op school onmogelijk. Ze ontsnappen door naar Libanon te reizen waar ze een reportage willen schrijven over een doofpotaffaire binnen het Nederlandse VN-detachement. Terwijl ze droomden van een aangenaam verblijf in een mediterraan land vol mooie meiden, belanden de leerling-journalisten in een burgeroorlog, en wat als vriendenreis begon, loopt uit op een onderlinge confrontatie tussen morele opvattingen, levensfilosofieën en fysieke kracht. Een kwestie van zelfbehoud is mede gebaseerd op een waargebeurd incident in Libanon waarbij Nederlandse Unifil-militairen betrokken waren – een incident dat internationaal nogal wat stof heeft doen opwaaien, tot in de hoogste echelons van Den Haag, Jeruzalem en de Verenigde Naties.Henk Hanssen (1961) studeerde aan de School voor de Journalistiek en de Filmacademie. Hij schreef een aantal non-fictieboeken over het vaderschap, die in diverse talen zijn vertaald. Een kwestie van zelfbehoud is zijn eerste roman. Bekijk "http://www.debezigebij.nl/web/Artikelpagina/Boektrailer-van-Henk-Hanssen-Een-kwestie-van-zelfbehoud.htm" hier; de boektrailer van Een kwestie van zelfbehoud.

Wil je het boek lezen?Een kwestie van zelfbehoud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Hanssen. Lezen Een kwestie van zelfbehoud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN