Een intellectuele activist

Een intellectuele activist - H. &. G. Gpnoss Joerges | Northernlights300.org

...ies over leven en werk van Philips van Marnix van Sint Aldegonde ... Tzum | Recensie: Mihail Sebastian - Sinds tweeduizend jaar ... ... . [H Duits; Ton van Strien;] De vraag of een jood vooral een intellectueel of een activist moet zijn komt uitgebreid aan bod. Zo wordt een voorbeeld aangehaald dat tijdens een Pogrom (zuivering van joden) joodse geleerden de kabbala (joodse geschriften) bestuderen en daarmee doorgaan totdat ook zij vermoord worden. De Universiteit van Amsterdam (UvA) kent dit jaar een eredoctoraat toe aan de Canadees-Amerikaanse journalist, activist en intellectueel Naomi Klein. Klein ontvangt het eredoctoraat voor haar belangrijke bijdrage ... Een intellectuele activist | Boeken.com ... . Klein ontvangt het eredoctoraat voor haar belangrijke bijdragen aan het vestigen van aandacht op wereldwijde sociale rechtvaardigheidsvraagstukken in de wetenschap en daarbuiten. GroenLinks activist Alireza Taimurizadeh komt wel met een ... De Universiteit van Amsterdam kent dit jaar een eredoctoraat toe aan de Canadees-Amerikaanse journalist, activist en intellectueel Naomi Klein. Klein ontvangt het eredoctoraat voor haar belangrijke bijdragen aan het vestigen van aandacht op wereldwijde sociale rechtvaardigheidsvraagstukken in de wetenschap en daarbuiten. Het eredoctoraat wordt uitgereikt tijdens de Dies Natalis van de UvA op ... Intellectuele eigendom, intellectuele rechten of intellectuele eigendomsrechten is een reeks rechten die zijn vastgelegd in nationale en internationale wetten.Intellectuele-eigendomsrechten zijn de quasi-exclusieve (vrijwel uitsluitende, namelijk van derden) rechten van rechthebbenden op een voortbrengsel van de menselijke geest.Tot de intellectuele-eigendomsrechten behoren sterk uiteenlopende ... Bestel Een intellectuele activist Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
H. &. G. Gpnoss Joerges
DIMENSIE
5,58 MB
BESTANDSNAAM
Een intellectuele activist.pdf

OMSCHRIJVING

Een intellectuele activist 1e druk is een boek van H. &. G. Gpnoss Joerges uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789065506696 Op 15 december 1998 was het 400 jaar geleden dat Philips van Marnix heer von Sint Aldegonde stierf. Tijd voor een herijking van Marnix' positie in de Nederlandse geschiedenis en cultuur. Op een door medewerkers van de Vrije Universiteit georganiseerd symposium werden verschillende facetten van de persoon en het werk van Marnix belicht. De door gehouden lezingen persoon en het werk van Marnix belicht. De daar gehouden lezingen vormen het hoofdbestanddeel van deze bundel.

Wil je het boek lezen?Een intellectuele activist in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. &. G. Gpnoss Joerges. Lezen Een intellectuele activist Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN