ANWB ontdek - Galicië en St. Jacobsroute

ANWB ontdek - Galicië en St. Jacobsroute - Tobias Büscher | Northernlights300.org

...r bijvoorbeeld eten en drinken. ANWB Ontdek reisgids Galicië en St ... Reisgidsen - 1. Noordwest Spanje - Spanje - Europa ... ... . JacobsrouteVerken Galicië en de St. Jacobsroute met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Galicië en St. Jacobsroute! Dit is dé gids als je van plan bent de St. Jacobsroute met als eindbestemming Santiago de Compostela te lopen. Onderweg is genoeg te zien: bezoek de Keltische nederzetting Santa Trega, of proef de wijnen in het hart van La Rioja. ANWB Ontdek Reisgids - Galicië, St. Jacobsroute De ANWB Ontdek R ... ANWB Ontdek Galicië en St.Jacobsroute - Tobias Büscher ... ... . ANWB Ontdek Reisgids - Galicië, St. Jacobsroute De ANWB Ontdek Reisgids van Galicië en de St. Jacobsroute is de eerste Nederlandstalige reisgids specifiek voor dit gebied. In deze handzame gids vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een reis naar Galicië. Deze reisgids is als volgt ingedeeld: *Galicië en St. Jacobsroute, veel gestelde vragen*Favorieten*In vogelvlucht

INFORMATIE

AUTEUR
Tobias Büscher
DIMENSIE
11,95 MB
BESTANDSNAAM
ANWB ontdek - Galicië en St. Jacobsroute.pdf

OMSCHRIJVING

Vast onderdeel van elke Ontdek-gids is 'de Favorieten', de lievelingsplekken van de auteur. En ook de 10 ontdekkingsreizen, waarmee de lezer zelf actief iets nieuws ontdekt, de bestemming zelf beleeft. Tevens een aantal essays met interessante achtergronden. Met deze gids in de hand ontdekt de lezer de bestemming op een nieuwe manier en wordt verrast met nieuwe informatie.

Wil je het boek lezen?ANWB ontdek - Galicië en St. Jacobsroute in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tobias Büscher. Lezen ANWB ontdek - Galicië en St. Jacobsroute Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN