Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek

Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek - Hanneke Molenaar | Northernlights300.org

...k Dienstverlening van de leerlijn Praktijk en Loopbaan ... Studers | Promotie nederlands werkboek woordenschat ... ... . De les begint met een verhaal uit de docentenhandleiding. Daarna wordt dit verhaal besproken en wordt het woord opgezocht in het Beeldwoordenboek. De leerlingen gaan op twee niveaus aan de slag met de oefeningen. De kleur van de sterren eBook 9200000005563465 eBook Houtvademecum eBook Kiki's wonderlijke wereldreis eBook Een vreemde eend in Afrika eBook Gedichten eBook Q serie - Slachtoffer 2117 eBook De Flits Van Ronaldinho eBook De oude Grieken eBook 'Groter Als' eBook De overloper eBook Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek eBook NWO-reeks Sociale cohesie in Nederland 9 ... Het boek wordt afgesloten met een Uitdaging, ofwel ... bol.com | Promotie praktijk en loopbaan Persoonlijke ... ... ... Het boek wordt afgesloten met een Uitdaging, ofwel een integratieve opdracht. De (vak)woorden worden behandeld in het bijbehorende Werkboek Woordenschat Dienstverlening (onderdeel van de leerlijn Nederlands). De bijbehorende werkkaarten maken deel uit van de Werkkaartenset 1 - Praktijk en Loopbaan. Praktijk en Loopbaan Dienstverlening. PrOmotie Praktijk en Loopbaan Dienstverlening Werkboek 1 Colofon Auteurs: Onder redactie van: Tekstredactie: Vormgeving: Illustraties: Drukwerk: Hanneke Molenaar Els Smulders, IVIO Y-Publicaties Adato . Nadere informatie Buy Promotie praktijk en loopbaan Docentenhandleiding Bij de werkboeken en werkkaarten, Dienstverlening, techniek, koken en keuken, persoonlijke verzorging en huishouden en pant en dier 01 by Ingrid Koops, Els Smulders, Aveline Dijkman, Jacobien Ubbink (ISBN: 9789060533703) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Promotie praktijk en loopbaan 2 Ik en de ander Werkboek van Aveline Dijkman kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789060532904....

INFORMATIE

AUTEUR
Hanneke Molenaar
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Met het werkboek en de bijbehorende werkkaarten leren de leerlingen aan de hand van het model Denken-doen-nakijken over dienstverlening. Ze leren met het kopieerapparaat omgaan, ze leren post adresseren en verzenden en ze leren telefoneren. Het werkboek kan gebruikt worden tijdens de praktijkles en de sectorori├źntatie of kan ingepast worden bij de avo-lessen. Het boek wordt afgesloten met een Uitdaging, ofwel een integratieve opdracht. De (vak)woorden worden behandeld in het bijbehorende Werkboek Woordenschat Dienstverlening (onderdeel van de leerlijn Nederlands). De bijbehorende werkkaarten maken deel uit van de Werkkaartenset 1 - Praktijk en Loopbaan.

Wil je het boek lezen?Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hanneke Molenaar. Lezen Promotie praktijk en loopbaan 1 Dienstverlening Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN