Monumentengids Vlaanderen

Monumentengids Vlaanderen - Onbekend | Northernlights300.org

...r. 4 Vlaams centrum voor Bibliografie volkscultuur 1997 Vlaams centrum voor Bibliografie volkscultuur 1998 Vlaams centrum voor Bibliografie volkscultuur 1999 Erfgoed Vlaanderen Monumentengids Monumenten Monteyne André t'serclaes, een Brusselse familie Brussel Huyghe Jean Willebroek en het geslacht Helman Willebroek +Genea Bal A ... Boekwinkeltjes.nl ... .M.M. Geschiedenis van Huizingen en van het Kasteel Geschiedenis ... Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. 'Monumentengids Vlaanderen' (uitgeverij Davidsfonds) 350 p. - 12,50 euro - overal verkrijgbaar Win: 5 x 'Monumentengids Vlaanderen' - mail vóór 22 ... Amazon.fr - Monumentengids Vlaanderen. Erfgoed Vlaanderen ... ... .nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. 'Monumentengids Vlaanderen' (uitgeverij Davidsfonds) 350 p. - 12,50 euro - overal verkrijgbaar Win: 5 x 'Monumentengids Vlaanderen' - mail vóór 22 april (met vermelding 'Monumentengids ... Erfgoed Vlaanderen Monumentengids Monumenten 071 Monteyne André t'Serclaes, een Brusselse familie Geschiedenis lokaal Brussel 072 Huyghe Jean Willebroek en het geslacht Helman Geschiedenis lokaal Willebroek +Genea 073 Bal A.M.M. Geschiedenis van Huizingen en van het Kasteel Geschiedenis lokaalHuizingen + Genealogie 074 Ministerie Nederlands ... Erfgoed Vlaanderen.(2007).Villa Carpentier. In monumentengids Vlaanderen (p.233).Leuven: Davidsfonds/Leuven. Nieuwe bewoners Villa Carpentier van Victor Horta. Een monument is een overblijfsel van kunst, cultuur, architectuur of nijverheid dat van algemeen belang wordt geacht vanwege de historische, volkskundige, artistieke, wetenschappelijke, industrieel-archeologische of andere sociaal-culturele waarde.. Ook zijn er natuurmonumenten, landschapsmonumenten en aardkundige monumenten.. Een onroerend (bouwkundig) monument is het toonbeeld voor een ... Wereldgeschiedenis van Vlaanderen (eBook) Wereldgeschiedenis van Vlaanderen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Wereldgeschiedenis van Vlaanderen PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Wereldgeschiedenis van Vlaanderen. We staan nooit op onszelf....

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
8,60 MB
BESTANDSNAAM
Monumentengids Vlaanderen.pdf

OMSCHRIJVING

Praktische gegevens en boeiende achtergrondinformatie over honderden monumenten en sitesBeleef het hele jaar door Open MonumentendagDeze Monumentengids wijst u de weg naar honderden beschermde monumenten in Vlaanderen, aardig wat meer dan de klassieke toeristische toppers. Vele van die wonderlijke stukjes erfgoed komt u gewoon tegen op uw wandelroute of tijdens een stadsbezoek. Maar de meeste zijn beslist ook een speciale uitstap waard. Alle soorten van monumenten vindt u in deze gids: het ‘werelderfgoed’ uiteraard, de begijnhoven en de belforten, maar ook religieuze gebouwen als kapellen, kerken, kloosters en abdijen, burgerlijke monumenten zoals stadhuizen, kastelen, woonhuizen… en verder hoeves, forten, molens, industrieel-archeologische sites, omwallingen, opgravingen… Ook treft u ze overal in Vlaanderen aan: in de grote en de kleine steden, in de dorpen, op het platteland.Met deze publicatie wil ERFGOED VLAANDEREN het bouwkundig patrimonium beter bekend maken en bijdragen tot een degelijke informatieverstrekking. De gids belicht honderden monumenten en sites die geregeld opengesteld zijn voor het publiek. Ze zijn alfabetisch gerangschikt per gemeente. De historische en bouwkundige wetenswaardigheden worden aangevuld met praktische informatie: adres, openingsuren, prijzen, rondleidingen, toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers…Met deze Monumentengids van ERFGOED VLAANDEREN is het een heel jaar lang Open Monumentendag. ERFGOED VLAANDEREN wenst u alvast veel plezier toe.

Wil je het boek lezen?Monumentengids Vlaanderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Monumentengids Vlaanderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN