L'Afrique Peripherique

L'Afrique Peripherique - Rolf Weijburg | Northernlights300.org

... moest een grote serie komen. Een serie die de veelzijdigheid van Afrika kon laten zien terwijl Afrika zelf, door de enorme afstanden, zoveel van het zelfde lijkt ... PDF ePUB - Hoofd boven water (pocket) ... . 25-nov-2013 - Rolf Weijburg, Isola di Lampedusa from L'AFRIQUE PÉRIPHÉRIQUE L'Afrique Périphérique - Een Atlas van de Eilanden rond Afrika. (ISBN 9789090135793, 2000). In een documentaire uit 2017, the Art of Travel van Arnold van Bruggen en Eefje Blankevoort, wordt Weijburg gevolgd op een reis naar Príncipe. De documentaire focust op Weijburgs kunst en de rol die reizen daarin speelt. Wees de eerste om "L'Afrique périphérique. Een atlas van de eilanden rond Afrika ... L'Afrique à la périphérie de l'histoire (Book, 1995 ... ... . De documentaire focust op Weijburgs kunst en de rol die reizen daarin speelt. Wees de eerste om "L'Afrique périphérique. Een atlas van de eilanden rond Afrika" te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Rolf weijburg - l'afrique périphérique(een atlas van de eilanden rond afrika)(galerie petit - amsterdam)isbn 9090135790zo...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Weijburg
DIMENSIE
6,57 MB
BESTANDSNAAM
L'Afrique Peripherique.pdf

OMSCHRIJVING

KL périphérique is een uitgebreide inventarisatie in woord en beeld van al die stukjes Afrika rond Afrika. Van Socotra tot Tenerife, van Mauritius tot de Kerkennah, van São Tomé tot de Seychellen, van de Dahlak tot Tristan da Cunha.

Wil je het boek lezen?L'Afrique Peripherique in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Weijburg. Lezen L'Afrique Peripherique Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN