De erfenis

De erfenis - henriette Power | Northernlights300.org

... hoe de erfenis verdeeld wordt. De erfenis (nalatenschap) is het totaal aan bezittingen en schulden dat iemand na zijn overlijden nalaat ... Erfenis regelen met of zonder testament? | Het Juridisch Loket ... . Een erfgenaam kan familie zijn, maar bijvoorbeeld ook een kennis of stichting. Erfrechtprocedures vallen onder het civiele recht. Voor het aanvaarden of verwerpen van een erfenis heeft u geen advocaat nodig. De erfenis (nalatenschap) is het totaal aan bezittingen en schulden dat iemand na zijn overlijden nalaat. Een erfgenaam kan familie zijn, maar bijvoorbeeld ook een kennis of stichting. Erfrechtprocedures vallen onder het civiele recht. Voor ... De Erfenis - Wikipedia ... . Een erfgenaam kan familie zijn, maar bijvoorbeeld ook een kennis of stichting. Erfrechtprocedures vallen onder het civiele recht. Voor het aanvaarden of verwerpen van een erfenis heeft u geen advocaat nodig. De erfenis is het romandebuut van Henriette Power, de Amerikaanse auteur met Griekse roots. In dit boek draait alles rond een moeilijke moeder-dochterrelatie, een erfenis en een oud familiegeheim. Wanneer Callie, die in Amerika samenwoont met haar verloofde, te horen krijgt dat haar lievelingsoom overleden is en dat zij zijn erfgename geworden is, vertrekt ze meteen naar Griekenland. Als u de erfenis aanvaardt,verdeelt u de nalatenschap samen met de andere erfgenamen. In het testament of de wet staat wie welk deel krijgt. Als er geen testament is, bepaalt de wet dit. Alle erfgenamen moeten het over de verdeling eens zijn. Soms moet u de verdeling van de spullen vastleggen bij de notaris. De erfenis (Paperback). Emma heeft een afspraak bij de notaris om de erfenis van haar moeder te bespreken. In het kantoor van de notaris krijgt ze te... Bij de wettelijke verdeling van erfrecht krijgt de langstlevende echtgenoot of geregistreerde partner de erfenis. De wettelijke verdeling geldt als er geen testament is gemaakt. Sinds 2018 gelden er nieuwe regels die bepalen dat erfenissen en schenkingen niet meer automatisch in de gemeenschap van goederen vallen. De erfenis Als de schrijfster Lotte Inden ontdekt dat ze ziek is, besluit ze een jonge man in dienst te nemen voor vierentwintig uur per dag, kost en inwoning inbegrepen. Hij is niet alleen haar verzorger, chauffeur, tafelheer, eerste lezer en secretaris, maar ook de archivaris van wat ze haar 'erfelijk materiaal' noemt: de aantekeningen die als bouwstenen moeten dienen voor haar laatste ... De erfenis is een novelle die werd uitgegeven als het Boekenweekgeschenk van 1999, geschreven door Connie Palmen.Het kw...

INFORMATIE

AUTEUR
henriette Power
DIMENSIE
10,24 MB
BESTANDSNAAM
De erfenis.pdf

OMSCHRIJVING

Als Callie de erfenis van haar lievelingsoom op orde brengt, stuit ze daarbij op steeds meer verzet van haar moeder, die al haar vragen naar het verleden nors afwijst. Terwijl ze de puzzelstukjes van het familiegeheim bij elkaar probeert te leggen, is ze gedwongen haar eigen verleden en toekomst opnieuw onder ogen te zien. De erfenis verweeft het leven van Callie met de oorlogsherinneringen van haar moeder Clio, en het tragische geheim dat haar verleden overschaduwt.

Wil je het boek lezen?De erfenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur henriette Power. Lezen De erfenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN