Broodnodig

Broodnodig - Sjaak van der Velden | Northernlights300.org

...richt door de zoon van Herman Brood. Kunstgalerie Broodnodig is in 2001 opgericht door Marcel Brood, de zoon van Herman Brood, Marcel heeft altijd al een passie gehad voor de Kunst en Muziek van ze vader ... broodnodig - Vertaling Nederlands-Engels ... . Broodnodig? werd in 2003 opgericht door Cora Zijlmans als mobiele service van kwaliteitsbroodjes. Sinds die tijd zijn we een graag geziene gast op de industrieterreinen van Breda en Waspik en op vele evenementen in de regio. Broodnodig? staat voor heerlijke, verse broodjes voor een betaalbare prijs. Broodnodig Paardenveld ma-vr 8-17, za-zo 9-17 Paardenveld 5, 3511RD Utrecht Tel: 030 2312086. [email protected] Toggle Map ... Broodnodig - 3 definities - Encyclo ... . Broodnodig? staat voor heerlijke, verse broodjes voor een betaalbare prijs. Broodnodig Paardenveld ma-vr 8-17, za-zo 9-17 Paardenveld 5, 3511RD Utrecht Tel: 030 2312086. [email protected] Toggle Map ... Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'broodnodig', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. BroodNodig start met vier leerlingen Mee...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjaak van der Velden
DIMENSIE
7,35 MB
BESTANDSNAAM
Broodnodig.pdf

OMSCHRIJVING

Broodnodig 1e druk is een boek van Sjaak van der Velden uitgegeven bij Pallas Publications. ISBN 9789085551102 De vakbeweging staat onder druk. Van buitenaf vuren rechtse politici en opiniemakers hun giftige pijlen al sinds de jaren tachtig af op het instituut vakbond. De bond is ouderwets, beschermt alleen de belangen van oude, grijze mannen en hoort eigenlijk niet meer thuis in de moderne maatschappij. Dit frame is al zo vaak gebruikt, dat heel veel mensen het zijn gaan geloven. Als het iedere dag in de krant staat of wijze mannen het op televisie zeggen, dan zal het toch wel waar zijn? Daar komt nog bij dat door deze aanvallen en de dalende organisatiegraad het ook intern rommelt. Bestuurders die naar eer en geweten de belangen van werknemers binnen het kapitalisme willen behartigen, kregen te maken met collega's en kaderleden die een agressievere aanpak voorstaan. Volgens hen moet er minder nadruk liggen op het poldermodel en de vakbeweging terug gaan naar haar roots, de tijd toen er voor ieder dubbeltje strijd werd gevoerd.

Wil je het boek lezen?Broodnodig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjaak van der Velden. Lezen Broodnodig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN