De handlanger

De handlanger - Max Rippe | Northernlights300.org

...e. Onderweg komen ze dan van alles tegen ... De Handlangers - Grafisch ontwerper - Utrecht (stad) - 1 ... ... . Zoals laatst, toen reden zij langs een poster over Napoleon. De context ontging ze want de Handlangers geven graag gas. Maar het in een oogwenk opmerken van de poster deed ze wel beseffen wat voor mooi vak ze hebben. Als -handlanger-ben ik een veranderaar met lef! Aan de slag gaan met mensen, teams en organisaties, daar geniet ik van. Ik begeleid ze graag naar de beste versie van zichzelf. Soms op een boef-achtige manier. Maar ... de handlanger - Vertaling naar Frans - voorbeelden ... ... . Soms op een boef-achtige manier. Maar altijd met de focus op duurzame verandering of ontwikkeling. Wat ik het liefst doe, is het ont-wikkelen van complexe vraagstukken. Naar andere talen: • handlanger > DE • handlanger > ES • handlanger > FR Definities op Encyclo.nl: handlanger (4x) Vertalingen handlanger NL>EN De Handlangers, Utrecht (stad). 189 vind-ik-leuks · 32 waren hier. WIJ GEVEN VORM. Of je nu een dienst, product of ideaal verkoopt. Wij geven vorm aan je visuele identiteit. Van brochure tot website,... Of je nu een dienst, product of ideaal verkoopt. W. TERUG NAAR DE HOMEPAGE Rechercheur Maik Hof is met verlof na de dood van zijn vriendin. Maar tijdens zijn verlof wordt hij geconfronteerd met de valpartij van een man van de toren van de Nieuwe Kerk in Delft. Het blijkt geen ongeluk.... en dus gaat hij weer aan het werk. Maar voordat hij een stap verder zet in de zaak, vraagt zijn chef hem de verdwijning van een ex-wethouder te onderzoeken. Discreet. Enkele dagen ... Dit is de handlanger van Salah Abdeslam. Een wegens zijn aandeel in de Parijse aanslagen gezochte man, bekend onder de schuilnaam Soufiane Kayal, is geïdentificeerd als Najim Laachraoui. Handlanger. Handlanger. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In welke categorie? Alles ... Rechercheur Maik Hof is met verlof na de dood van zijn vriendin. Maar tijdens zijn verlof wordt hij geconfronteerd met de valpartij van een man van de toren van de Nieuwe Kerk in Delft. Het blijkt geen ongeluk.... en dus gaat hij weer aan het werk. Maar...

INFORMATIE

AUTEUR
Max Rippe
DIMENSIE
3,15 MB
BESTANDSNAAM
De handlanger.pdf

OMSCHRIJVING

Rechercheur Maik Hof is met verlof na de dood van zijn vriendin. Maar tijdens zijn verlof wordt hij geconfronteerd met de valpartij van een man van de toren van de Nieuwe Kerk in Delft. Het blijkt geen ongeluk.... en dus gaat hij weer aan het werk. Maar voordat hij een stap verder zet in de zaak, vraagt zijn chef hem de verdwijning van een ex-wethouder te onderzoeken. Discreet. Enkele dagen later wordt een dode man gevonden bij de toegang van de grafkelder van de Nieuwe Kerk. De ex-wethouder? Met twee lijken wordt de lokale politiek wordt onrustig. Zij denken dat terroristen achter de aanslagen zitten zoals ze de moorden noemen. Dan wordt een derde slachtoffer dood aangetroffen: Een lid van het Delftse rechercheteam. Als daarna een vriendin van rechercheur Maik Hof plotseling verdwijnt, wordt een link gelegd naar een mogelijke moordenaar. Vraag is: komt Maik op tijd?Over de auteur: Max Rippe (1949 - Delft) werkte 35 jaar bij Philips in Eindhoven. Na zijn werkzame leven begon hij met schrijven van columns voor lokale weekbladen. Na 125 columns waagde hij de sprong naar het schrijverschap en zette hij twee kinderboeken (over zijn buurkinderen Sem en Sanne) en een politieroman ('De lodewijkmoorden') op zijn naam. Vorig jaar won hij de verhalenwedstrijd van de Raadselige Roos met het korte verhaal 'Dood hout'. Nu dan zijn nationale debuut met 'De handlanger'.

Wil je het boek lezen?De handlanger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Max Rippe. Lezen De handlanger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN