Rotterdam

Rotterdam - Mariska Reijmerink | Northernlights300.org

...ad Rotterdam is de moeite van het bezichtigen waard, maar ook De Markthal vol culinaire hoogstandjes is hot ... Cruise met MS Rotterdam van Holland America Line | Zeetours ... . Sinds de stad in 2014 in de top 10 Must See Cities van de New York Times en Lonely Planet stond, groeit het toerisme hier harder dan ooit. Rotterdam ( uitspraak (info / uitleg)) is een grootstedelijke gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en telt 644.618 inwoners (1 januari 2019) volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op een oppervlakte van 319,35 km² (waarvan meer dan een derde water). Hiermee is de gemeente qua inwoners de op een na grootste gemeente van Nederland. De Kerk van Rotterdam i ... Ontdek Rotterdam | Rotterdam Tourist Information ... . Hiermee is de gemeente qua inwoners de op een na grootste gemeente van Nederland. De Kerk van Rotterdam is een netwerk van liefde tot opbouw van een beschaving van liefde. Het bisdom wordt geleid door bisschop Van den Hende Wil je alles weten over Nieuws in Rotterdam, dan moet je zeker op indebuurt Rotterdam kijken. Klik hier voor alles over Nieuws! Wij staan altijd aan. Wij zijn betrokken bij de regio. Wij zijn daar waar het gebeurt. Sinds 1983 op de radio. Sinds 1997 op tv. Sinds 2000 online. Wij zijn Rijnmond. Wij zijn erbij!...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariska Reijmerink
DIMENSIE
3,83 MB
BESTANDSNAAM
Rotterdam.pdf

OMSCHRIJVING

Rotterdam inspireert. Dat zal voor iedereen die deze literaire boemlezing op zich laat inwerken duidelijk zijn. Zonder inspiratie geen gedicht. Datzelfde geldt voor fotografie. Het oog van de camera zoekt voortdurend naar karakteristieke plekken en intrigerende details die er als het ware om schreeuwen te worden vastgelegd.Niets inspireert meer dan een levende stad. Dat is ook voelbaar in de bijdragen aan dit boek. Rotterdam is een stad in beweging. Een stad die rent, kronkelt, springt en af en toe ook statig stapt. Een stad die uitdaagt tot schrijven en fotograferen. Een stad die zich in 2001 als culturele hoofdstad van Europa van haar beste kant laat zien.Steeds meer kunstenaars laten zich door die stad inspireren. De foto's en de gedichten in deze bloemlezing geven een beeld van de stad en de mensen die er deel van uitmaken. Hierdoor krijgt het hier al zo vertrouwde begrip 'multicultureel' een geheel nieuwe dimensie.Rotterdam is er trots op dat het de eerste stad in de Achterlandreeks van inmiddels achttien boeken is, waaraan een tweede uitgave wordt gewijd.

Wil je het boek lezen?Rotterdam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariska Reijmerink. Lezen Rotterdam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN