Gebroken wit

Gebroken wit - Victor Vroomkoning | Northernlights300.org

...broken Wit zijn ze aan elkaar verwant als de kleuren van gebroken zonlicht ... Buitenhoek - Gebroken Wit - MontageMarkt ... . De kleinkinderen van grootmoeder Vanta-Julienne worden geconfronteerd met hun eigen kwetsbaarheid als ze haar noodgedwongen bijstaan in de turbulenties van het dagelijks leven. Moeder Louise heeft ervaren dat het uiterlijk geen feit is ... Een gebroken wit dames t-shirt gemaakt van een open geweven stof met een dessin van bladeren en ajour gaatjes. Het shirt heeft korte mouwen en een ronde hals. materiaal samenstelling: ... GAMMA | GAMMA latex 1x dekkend RAL 9010 gebroken wit mat ... ... . Het shirt heeft korte mouwen en een ronde hals. materiaal samenstelling: polyester wasvoorschriften: machinewasbaar tot 40°C, wassen met gelijke kleuren, binnenstebuiten wassen en strijken Gebroken witte kleur (1) Recent gepuzzeld. Soort onderwijs (1) beleid (20) Opeenhoping (27) Verstijvend koud (1) Harde beet (1) snoer (27) lusthof (7) Wijnkasteel (1) Verbouw (18) Muzikale hulde (2) Soort auto (1) Lusthof (7) hint (9) verbouw (18) tuintegel (1) Over ons. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Gebroken wit door Marianne Witvliet Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord ...

INFORMATIE

AUTEUR
Victor Vroomkoning
DIMENSIE
5,40 MB
BESTANDSNAAM
Gebroken wit.pdf

OMSCHRIJVING

"Wij verliezen ons in het gemis en vinden / ons door elkaar terug in wie wij / ongetwijfeld moeten zijn geweest – hoor ons / ernaar raden. Voor even kunnen we / tegen het gebroken wit van ons heden.' Dat is waar het in deze bundel om gaat: om wat verdween aan zuiverheid en trouw, om liefde die vertroebelde, verloren kracht, gefnuikt verlangen. Wie leeft maakt brokken. De scherven probeert Vroomkoning tot gedichten om te vormen, de breuklijnen te lijmen tegen het wit van het papier. Dat gebeurt niet zelden met zelfspot en ironie, met filosofische understatements. De dichter geeft een beeld van de condition humaine, zonder opsmuk, zonder sentiment.

Wil je het boek lezen?Gebroken wit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Victor Vroomkoning. Lezen Gebroken wit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN