De Leeuw Is Los!

De Leeuw Is Los! - Annie M.G. Schmidt | Northernlights300.org

...alaalaala, laalaalaalala, ja de Leeuw is los! Couplet 1 Help, de leeuw is los! Wie mee wil snikken met de trouwe hond van Odysseus die twintig jaar op zijn baasje heeft gewacht, mee wil griezelen met de Rotterdamse dame die de strijd aanbindt met een rat in haar wc, mee wil genieten van de dromen van een Zuidamerikaanse jongen en zijn succesvolle vechthaantje, en van de poets van de slimme oude ... Leeuw (dier) - Wikipedia ... ... Eerder verschenen in De leeuw is los en 16 andere liedjes / tekeningen Coby Krouwel. - Haarlem : De Toorts, 1968. De leeuw is los! Uitgever Querido, Amsterdam [etc.] Verschenen 2006 ISBN 9045103532 Kenmerken [26] p, tek, 16×21 cm Aantekening De leeuw (Panthera leo) is een roofdier uit de familie der katachtigen (Felidae). Van alle katachtigen is enkel de tijger groter. De grootte en de manen ... De Leeuw Is Los - YouTube ... . Eerder verschenen in De leeuw is los en 16 andere liedjes / tekeningen Coby Krouwel. - Haarlem : De Toorts, 1968. De leeuw is los! Uitgever Querido, Amsterdam [etc.] Verschenen 2006 ISBN 9045103532 Kenmerken [26] p, tek, 16×21 cm Aantekening De leeuw (Panthera leo) is een roofdier uit de familie der katachtigen (Felidae). Van alle katachtigen is enkel de tijger groter. De grootte en de manen van het mannetje geven het dier een imposant uiterlijk, waardoor de leeuw in grote delen van de wereld bekendstaat als de koning der dieren.In Europa heeft hij deze rol overigens pas in de loop van de middeleeuwen overgenomen van de bruine beer. Boekbeschrijving 'De leeuw is los! De leeuw is los!' klinkt het door Amsterdam. Iedereen maakt dat ie wegkomt, behalve Jantje... Sieb Posthuma maakte van dit spannende gedicht van Annie M.G. Schmidt een pracht-prentenboek waarin je niet uitgekeken raakt. Het is deze zomer droog geweest, de natuur heeft er vaak last van gehad en de Vlindertuin in Waalre ook. Toch zijn er diersoorten die hebben kunnen profiteren van de droogte. Eén ervan is de mierenleeuw. Kuiltje van de mierenleeuw (links); de mierenleeuw zelf (rechts) De mierenleeuw is de larve van een soort gaasvlieg. De larve eet graag mieren, die hij op een bijzondere manier vangt. - De leeuw is los - Het lelijke eendje - Het meisje met nylon haren - De katten gaan naar Londen - Sebastiaan - De populieren - Isabella Caramella - De tijd van elfjes is voorbij - Trap is weggewaaid - IJzeren huwelijksfeest (O, juffrouw Pook) - Mr. van Zoeten - Het luie varkentje Lanterfant - Zeven motten Bestel DE LEEUW IS LOS! van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De leeuw is los! De leeuw is los! Hij wandelt al door de straten. Hij wil naar 't Amsterdamse bos, dat heb ik wel in de gaten. Hij bromt en hij briest en hij brult en iedereen schrikt zich een bult. Daar is ie al op de Postzegelmarkt, daar loopt ie al over het Singel! De tram blijft staan en klingelt hard van klingeldeklingeldeklingel. Het...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
5,75 MB
BESTANDSNAAM
De Leeuw Is Los!.pdf

OMSCHRIJVING

'De leeuw is los! De leeuw is los!' klinkt het door Amsterdam. Iedereen maakt dat ie wegkomt, behalve Jantje...Sieb Posthuma maakte van dit spannende gedicht van Annie M.G. Schmidt een pracht-prentenboek waarin je niet uitgekeken raakt.

Wil je het boek lezen?De Leeuw Is Los! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen De Leeuw Is Los! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN