Voor wie de liefde

Voor wie de liefde - Geert Briers | Northernlights300.org

...umor, beeldrijk en zintuiglijk. Voor de liefde geboren staat voor Coaching en healing ... LIEFDE IS... Ontdek hier wat liefde is. - ONTDEK GOD - De ... ... . Voor de liefde geboren werkt samen met diverse mensen die ook vanuit het hart werken om bij te dragen aan meer vreugde, liefde en kracht op de wereld. Voor wie de liefde 0.00 /10 0 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks. Titel. Sorteeropties Sorteren op jaar Sorteren op score. 1: Groen: alle uitgaves van dit album hebben een cover Oranje: bij sommige uitgaves ... Valentijnsdag: 45 Bijbelteksten over de liefde - EO Visie ... . 1: Groen: alle uitgaves van dit album hebben een cover Oranje: bij sommige uitgaves ontbreekt de cover Rood ... Voor de liefde verhuizen naar Eindhoven: waarom, maar vooral voor wié besluit de niet-Eindhovenaar om zijn of haar eigen dorp of stad te verlaten? Afgelopen weken sprak onze gastredacteur Marlies Raben een aantal mensen die zich inmiddels wel Eindhovenaar mogen noemen. Zij verhuisden namelijk allemaal halsoverkop naar Eindhoven voor de liefde. Voor wie de liefde gaat over de liefde, hoe kan het ook anders, in al haar aspecten: verlangen, tederheid, passie, onvermogen, hoop, sensualiteit, kwetsbaarheid, erotiek. Briers schrijft met veel humor, beeldrijk en zintuiglijk. Wie mij liefheeft zal de liefde van mijn Vader en mij ontvangen, en ik zal mij aan hem bekendmaken. Johannes 14:21 Immers: Wie het leven liefheeft en gelukkig wil zijn, moet geen laster of leugens over zijn lippen laten komen, hij moet het kwaad uit de weg gaan en het goede doen, en voortdurend vrede nastreven. De liefde van Leende voor oud-pastoor Ad van Loon die 70 jaar priester is: 'Zo'n man voor wie je het goed wil doen' LEENDE - Het ís al zeldzaam en het zal steeds zeldzamer worden: een 70-jarig priesterjubileum. Oud-pastoor Ad van Loon (95) van Leende bereikte die mijlpaal deze week. U houdt in hospice de liefde uw eigen huisarts. Als dit niet lukt, bijvoorbeeld omdat de huisarts te ver weg woont, dan kan er voor een vervangend arts gezorgd worden. website door Weba...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Briers
DIMENSIE
11,29 MB
BESTANDSNAAM
Voor wie de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Voor wie de liefde is de derde dichtbundel van Geert Briers. Sinds Rots me in al je brandingen, zijn debuut uit 2013, staat hij met beide voeten stevig in de letteren en met zijn gedichten op vele podia en literaire salons. In 2017 verscheen de bundel Zullen we ooit vulkanen zijn. Naast dichter heeft Briers ook een lange staat van dienst in het boekenvak. Zo zette hij in 2015 in het Antwerpse Sportpaleis ROTSPALEIS op touw, de kleinst mogelijke poëzievoorstelling in de grootst mogelijke indoor locatie.Voor wie de liefde gaat over de liefde in al haar aspecten: verlangen, tederheid, passie, onvermogen, hoop, sensualiteit, kwetsbaarheid, erotiek. Er schuilt ook veel humor in de teksten: tintelende woordspelingen, vindingrijke associaties, onverwachte gedachtesprongen. Briers schrijft heel beeldrijk en zintuiglijk. Niet verwonderlijk dat illustratoren zijn poëzie maar wat graag ‘verbeelden’. En niet de minste: Hanco Kolk, Wauter Mannaert, Aimée de Jongh, Jan Bosschaert en Wilbert van der Steen gingen maar wat graag op het aanbod in. Ze kregen twee gedichten en carte blanche. Een schets, een tekening, een strip: aan hen de keuze. Het resultaat is zonder meer... poëtisch.

Wil je het boek lezen?Voor wie de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Briers. Lezen Voor wie de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN