IzzyLove 4 - Hoe word ik koppelaar

IzzyLove 4 - Hoe word ik koppelaar - Manon Sikkel | Northernlights300.org

...d als IzzyLove! Hoe word ik een koppelaar? is het vierde deel over IzzyLove en is bekroond door de Nederlandse Kinderjury ... IzzyLove - Hoe word ik een koppelaar - Manon Sikkel ... ... . Schrijfster Manon Sikkel won twee keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury en kreeg ook een Pluim van de Senaat. Hoe word ik een koppelaar (in 330 eenvoudige stapjes)? door IzzyLove is het vierde IzzyLove-boek van Manon Sikkel. Is liefde besmettelijk? werd in 2009 bekroond met de Hotze de Roosprijs, en won in 2010 de debuutprijs van de Jonge Jury. Is vriendschap 4ever? werd getipt door de Nederlandse Kinderjury 2010. Hoe word ik een koppelaar? (in 330 eenvoudige st ... PDF Boek IzzyLove 4 - Hoe word ik een koppelaar? | BANK72 PDF ... . Is vriendschap 4ever? werd getipt door de Nederlandse Kinderjury 2010. Hoe word ik een koppelaar? (in 330 eenvoudige stapjes) door IzzyLove is het vierde deel in de IzzyLove-reeks. Het eerste boek, Is liefde besmettelijk? door IzzyLove werd bekroond met de Hotze de Roos-prijs, een publieksprijs voor het beste jeugddebuut, en won in 2010 de Debuutprijs van de Jonge Jury. Lees „Hoe word ik een koppelaar in 333 stapjes door Izzylove" door Manon Sikkel verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Hoe laat je de jongen op wie je verliefd bent weten dat je hem leuk vindt? En hoe vertel je het meisje van je dromen dat... Hoe word ik een koppelaar? (in 330 eenvoudige stapjes) door IzzyLove is het vierde deel in de IzzyLove-reeks. Het eerste boek, Is liefde besmettelijk? door IzzyLove werd bekroond met de Hotze de Roos-prijs, een publieksprijs voor het beste jeugddebuut, en won in 2010 de Debuutprijs van de Jonge Jury. Hoe word ik een koppelaar koos helaas voor de de verkeerde soort realiteit. In dit vierde deel rond Isabella Strombolov wil Isa haar vaardigheden als koppelaar uittesten. Samen met haar beste vrienden Jules en Cato, Jules' vader Jack en diens vriendin September vertrekt Isa tijdens de zomervakantie richting het zuiden van Frankrijk. Hoe word ik een koppelaar? door Izzy Love. Hoe laat je de jongen op wie je verliefd bent weten dat je hem leuk vindt? En hoe vertel je het meisje van je dromen dat je de hele dag alleen maar aan háár denkt? Heel eenvoudig: via een koppelaar. Iemand zoals ik, Isabella Strombolov, beter bekend als IzzyLove. Hoewel haar eigen liefdesleven een puinhoop is, weet Isabella Strombolov precies hoe ze ......

INFORMATIE

AUTEUR
Manon Sikkel
DIMENSIE
11,30 MB
BESTANDSNAAM
IzzyLove 4 - Hoe word ik koppelaar.pdf

OMSCHRIJVING

Een zomer lang met je twee beste vrienden in een oude Russische auto, op weg naar de Middellandse zee waar je straks zo bruin gaat worden als een Oreo Cookie. Is er iets mooiers te bedenken?Hoe laat je de jongen waar je verliefd op bent weten dat je hem leuk vindt? En hoe vertel je het meisje van je dromen dat je altijd aan haar denkt? Heel eenvoudig: zoek een koppelaar. Iemand zoals ik, Isabella Strombolov aka IzzyLove.Isabella's eigen liefdesleven is een puinhoop, maar ze weet precies hoe ze anderen kan helpen met de liefde. Met haar beste vriend Jules en hartsvriendin Cato gaat ze in een oude auto op reis. Als ze op weg naar het zonnige zuiden stranden bij een verlaten benzinestation aan de Belgische grens heeft Isabella alle tijd om te oefenen als koppelaar... Hoe word ik een koppelaar? (in 330 eenvoudige stapjes) door IzzyLove is het vierde deel in de IzzyLove-reeks. Het eerste boek, Is liefde besmettelijk? door IzzyLove werd bekroond met de Hotze de Roos-prijs, een publieksprijs voor het beste jeugddebuut, en won in 2010 de Debuutprijs van de Jonge Jury. Het tweede boek, Is vriendschap 4ever? door IzzyLove werd geselecteerd voor de Nederlandse Kinderjury 2010.

Wil je het boek lezen?IzzyLove 4 - Hoe word ik koppelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manon Sikkel. Lezen IzzyLove 4 - Hoe word ik koppelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN