Het westen vijfmaal failliet

Het westen vijfmaal failliet - Kees Pieters | Northernlights300.org

...2012-08-24 aangepast na proef2.pdf Author: Het Westen is vijfmaal failliet ... Het failliet van het revisionisme; Het Westen had gewoon ... ... . Onze democratie, ons financiele systeem, Europa, onze overheid en onze economie zijn bankroet. We staan voor een van de grootste machtsverschuivingen in de geschiedenis. Azie is bezig de hegemonie van ons over te nemen. Intussen debatteren onze parlementariers over de maximumsnelheid en de weigerambtenaar. Onze politici gaan ons niet helpen. Het Westen is vijfmaal failliet. Onze democratie, ons financiële systee ... bol.com | Het westen vijfmaal failliet, Kees Pieters ... ... . Het Westen is vijfmaal failliet. Onze democratie, ons financiële systeem, Europa, onze overheid en onze economie zijn bankroet. We staan voor één van de grootste machtsverschuivingen in de geschiedenis. Azië is bezig de hegemonie van ons over te nemen. Intussen debatteren onze parlementariërs over de maximumsnelheid en de weigerambtenaar. Het westen vijfmaal failliet: en de doorstart van Nederland en Vlaanderen: Amazon.es: Kees Pieters: Libros en idiomas extranjeros Het Westen is vijfmaal failliet. Onze democratie, ons financiële systeem, Europa, onze overheid en onze economie zijn bankroet. We staan voor één van de grootste machtsverschuivingen in de ... Noté /5: Achetez Het westen vijfmaal failliet: en de doorstart van Nederland en Vlaanderen de Pieters, Kees: ISBN: 9789461933690 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Onze vernietiger die wij nooit gekozen hebben… Het Westen 5x Failliet Het Westen is vijfmaal failliet. Onze democratie, ons financiële systeem, Europa, onze overheid en onze economie zijn bankroet. We staan voor één van de grootste machtsverschuivingen in de geschiedenis. Azië is bezig de hegemonie van ons over te nemen. Intussen debatteren onze parlementariërs over… Het enige verschil tussen de Indiase en Nederlandse ingenieurs was het uurloon. Dat was in India vijfmaal zo laag als in Nederland. Hieruit trok ik de conclusie, ... De tijd dat wij in het Westen het sterkst en het rijkst waren, met de beste techniek, ... Het failliet van ons financiële systeem. Het westen vijfmaal failliet Laagste prijs €18,00 bij BookSpot De laagste prijs van Het westen vijfmaal failliet met ISBN code 9789461933690 uit het genre School & Studie vind je bij Prijsvergelijk. Het Westen is feitelijk failliet, een systeemcrisis komt eraan. Toegevoegd door JD 4 september 2019, 15:27 1 reactie. 58. X GEDEELD. Deel Tweet. geralt / Pixabay. De meeste mensen willen maar niet doorhebben in wat voor levensgevaarlijk vaarwater de samenleving terecht is gekomen. Zondag 28 juni geopend van 13-17 uur | bekijk hier onze maatregelen omtrent het corona virus. De fashion giftbox. Jouw voorjaar bij Westen Mode. Shop the look Welke complete outfit past bij jou? Laat je inspireren! Tramontana dames kleding € 99,95 Tramontana dames...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Pieters
DIMENSIE
11,70 MB
BESTANDSNAAM
Het westen vijfmaal failliet.pdf

OMSCHRIJVING

Het Westen is failliet. Onze democratie, banken, geld, Europa, overheid en economie zijn bankroet. Azië neemt de macht van ons over. Onze politici gaan ons niet helpen. Hoe lossen we dit op? Het volk zal zelf moeten gaan regeren via directe democratie.Het Westen is vijfmaal failliet. Onze democratie, ons financiële systeem, Europa, onze overheid en onze economie zijn bankroet. We staan voor één van de grootste machtsverschuivingen in de geschiedenis. Azië is bezig de hegemonie van ons over te nemen. Intussen debatteren onze parlementariërs over de maximumsnelheid en de weigerambtenaar. Onze politici gaan ons niet helpen. Integendeel, zij zullen doorgaan met het afschaffen van de democratie ten gunste van een Europees imperialistisch project. Verder zullen zij doorgaan met het nemen van precies die maatregelen, die de economische ondergang van het Westen zullen versnellen.Is er dan geen hoop meer? Jawel, dit boek legt uit waarom we naar een directe democratie toe moeten, hoe we ons financiële systeem revolutionair moeten wijzigen, waarom we uit de euro moeten ontsnappen, hoe Vlaanderen snel onafhankelijk kan worden, hoe we 30 miljard per jaar aan overheidsverspilling kunnen stoppen en hoe we onze economische kracht kunnen verbeteren.Alleen dan hebben we een kans om Azië bij te houden.Kees Pieters (1955) is wiskundig ingenieur. Hij heeft gewerkt voor de olie-industrie en de overheid in Operational Research en ICT.

Wil je het boek lezen?Het westen vijfmaal failliet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Pieters. Lezen Het westen vijfmaal failliet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN