Drinken uit de Levensbron

Drinken uit de Levensbron - Ina van der Welle-Boersma | Northernlights300.org

... dorst. Een groot glas water drinken vooraf aan de maaltijd kan er daarom voor zorgen dat er minder gegeten wordt wat toch een prettige manier van aan de lijn doen zou kunnen zijn ... Drinkwater als levensbron: Voldoende dagelijks drinkwater ... ... . Te weinig drinken heeft het tegenovergestelde effect waarbij de eetlust toeneemt. Evaluations of De Levensbron: To evaluate this company please Login or Register . Statistieken: 5: Aantal keer bekeken: 20: times listed . Zoekwoorden: Specialiteits Poliklinische Faciliteiten, ... Ik ben de Levensbron van stromend water ... "Geef mij te drinken". Ook dat is vreemd, want geen Jood zal water drinken ... 'Drinken uit de Levensbron': Een nieuwe bundel van Ina van ... ... . Zoekwoorden: Specialiteits Poliklinische Faciliteiten, ... Ik ben de Levensbron van stromend water ... "Geef mij te drinken". Ook dat is vreemd, want geen Jood zal water drinken uit een kruikje dat door een Samaritaan is aangeraakt. Nog steeds offeren Samaritaanse priesters op de Gerizim ... geef mij te drinken. Het is een van de eerste en langste gesprekken die van Jezus zijn opgetekend. ONS NIEUWE LOGO Ontstaan van het nieuwe logo Johannes 7:38 - "Stromen van levend water zullen uit zijn binnenste vloeien." Op deze tekst is onze naam 'De Levensbron' gebaseerd en dus ook het nieuwe logo. Alles vertrekt vanuit het KRUIS. Vanuit het Kruis vertrekt de energie die het water in het logo tot leven wekt. Dit weerspiegelt dan ook ons leven. De Levensbron is een enthousiaste gemeente in Zevenhuizen, die gelooft dat: ieder mens ten diepste zoekt naar zijn ware identiteit en doel van het leven wat de behoefte schept aan een relatie met God om op die manier het leven te vinden. het belangrijk is om die relatie met God zowel persoonlijk, als ook met andere gemeenteleden te ontwikkelen en zo blijvend leven te ontvangen. deze relatie ... Publicatie oude jaargangen CGK periodiek 'Uit de levensbron' Sinds 1927 verschijnt het blad 'Uit de Levensbron' met daarin een preek geschreven door een predikant van de Christelijke Gereformeerde Kerken....

INFORMATIE

AUTEUR
Ina van der Welle-Boersma
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Drinken uit de Levensbron.pdf

OMSCHRIJVING

Drinken uit de Levensbron is een bundel waar bijbeltekstgedichten in staan uit het Oude Testament.Deze bundel is zeer geschikt bij Bijbelstudie of tijdens evangelisatie.De gedichten staan op volgorde van Bijbelboeken. De teksten die gebruikt zijn staan bij inhoud achter de titels.Eveneens staan er een aantal liederen in die op bekende melodieën gezongen kunnen worden.De bundel is verrijkt met een aantal foto's van schilderijen van de kunstschilder Kees Aalbers, waarbij gedichten geschreven zijn. Eerder verscheen van haar hand:2008: Gods laantje2017: Windkracht 12Ze heeft meegewerkt aan de volgende bundels:2007: Het park vertelt2007: Even alleen met God2009: Gedragen geluk2013: Van koningin naar koning2016: Licht van vrede-kalenders:2012: Honingdroppel2016:Contact christen agrariërs2017: Stephanos-Cd's:2008 cd + boekje voor kinderen: Zingen onder de regenboog2011 kerstcd: Uit volle borstEveneens zijn verschillende gedichten van haar op muziek gezet.Ina van der Welle-Boersma is geboren in Ulrum (Gr.) Haar huidige woonplaats is Ermelo.Veel van haar gedichten en liederen worden in kerken, op verenigingen en in tijdschriften gebruikt.

Wil je het boek lezen?Drinken uit de Levensbron in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ina van der Welle-Boersma. Lezen Drinken uit de Levensbron Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN