De Tovenaar van Compostela

De Tovenaar van Compostela - Monica Vanleke | Northernlights300.org

...lede vrouw, mee te gaan op pelgrimstocht naar Compostela ... De Tovenaar van Compostela [e-Book] - Monica Vanleke ... ... . Viola ontdekt dat haar mama kanker heeft. Opa vertelde haar ooit over zijn vriend Jacques in Compostela, een tovenaar die wonderen en mirakelen verricht. De Tovenaar van Compostela (boek) Take away Kim (ePUB) Bekijk alles. De Tovenaar van Compostela Monica Vanleke • ebook • epub. Samenvatting . Viola ontdekt dat haar mama kanker heeft. Opa sprak ooit over zijn kameraad Jacques in Compostela, een tovenaar die wonderen en mirakelen verricht. *****RECENSIE***** Ik mocht via uitgeverij Ambilicious ... De Tovenaar van Compostela - Home | Facebook ... . *****RECENSIE***** Ik mocht via uitgeverij Ambilicious het boek 'De Tovenaar van Compostella' recenseren. Dit boek is geschreven door Monica Vanleke. Ik zal haar even aan jullie voorstellen. MONICA VANLEKE De Vlaamse auteur Monica Vanleke (1961) werkte jaren in de mode en daarna als NLP-trainer rond humor en bewustzijnsontwikkeling. Met een noodgedwongen ommetje langs de Efteling gaan ze De Tovenaar van Compostela, Monica Vanleke - Ebook - 9789492551283 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De Tovenaar van Compostela | ISBN 9789492551283 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. "De Tovenaar van Compostela" wordt aangeprezen als een boek dat geschikt is voor iedereen die van avontuur houdt, ongeacht of je nu 11 jaar oud bent of 111. Het verhaal wordt verteld door de ogen van een jong meisje, Viola. tovenaar_van_compostela_achterkant . 6 maart 2019 « Boek: de Tovenaar van Compostela . Welkom bij Pelgrimwijzer. Pelgrimwijzer is ontstaan vanuit onze passie voor het maken van pelgrimstochten te voet en op de fiets en onze behoefte aan het delen van kennis en ervaringen. De Tovenaar van Compostela Een sprookje over de kracht van creativiteit en verbeelding. Monica Vanleke. Ebook . Viola ontdekt dat haar mama kanker heeft. Opa sprak ooit over zijn kameraad Jacques in Compostela, een tovenaar die wonderen en mirakelen verricht. Zou die man ... De Tovenaar van Compostela Een sprookje over de kracht van creativiteit en verbeelding. Monica Vanleke . Voor avonturiers van 11 tot 111 Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 18,95. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur ... Wanneer haar moeder kanker krijgt, gaat een elfjarig meisje samen met haar opa op reis naar Santiago de Compostela, op zoek naar een tovenaar die wonderen verricht.; Door Monica Vanleke...

INFORMATIE

AUTEUR
Monica Vanleke
DIMENSIE
7,61 MB
BESTANDSNAAM
De Tovenaar van Compostela.pdf

OMSCHRIJVING

Viola ontdekt dat haar mama kanker heeft. Opa sprak ooit over zijn kameraad Jacques in Compostela, een tovenaar die wonderen en mirakelen verricht. Zou die man nog leven? Hij kan vast mama genezen! Met een noodgedwongen ommetje langs de Efteling gaan ze er samen stiekem vandoor. Als de bizarre Poppea op hun pad verschijnt gaan de poppen aan het dansen. Net als opa heeft die zo haar eigen redenen om mee te willen. Zullen ze slagen in hun missie?

Wil je het boek lezen?De Tovenaar van Compostela in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monica Vanleke. Lezen De Tovenaar van Compostela Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN