De Dorfer dynastie

De Dorfer dynastie - Aad Vlag | Northernlights300.org

...j Proxis.com en verdien Proxispunten! De Dorfer dynastie ... De Dorfer Dynastie, Aad Vlag | 9789081569675 | Boek ... ... . Auteur: Aad Vlag: Voorlezer: Sander Davids Blumink: Speelduur: 7u 37m 31s: Prijs € 16,95. In winkelmand. Op verlanglijst. ... Hier ontdekte hij de wereld van de automatisering. Niet lang daarna is Aad samen met een compagnon een automatiseringsbedrijf gestart, dat succesvol opereert in de regio Den Haag. Zijn eerste ... De Dorfer dynastie - Aad Vlag. Spannende thriller over een extreem rijke familie die ... De Dorfer dynastie - Aad Vlag - 9789081569675 | Bruna.nl ... . Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. Spreker(s): Sander Davids Blumink . € 16,95 Incl. btw Koop als download. Luisterfragment Uw browser kan helaas geen fragment afspelen ... De Dorfer dynastie. e-Book Nieuw Vanaf € 8,99 Bekijk exemplaren. De dorfer dynastie. Paperback Nieuw Vanaf € 18,95 Bekijk exemplaren. Nieuwsbrief Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop. De Dorfer dynastie Aad Vlag • Boek • paperback. Samenvatting . Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. Omkoping en manipulatie is hun dagelijks werk. Als Rick Dorfer de medewerking vraagt van zijn familieleden bij een DNA-onderzoek voor zijn doodzieke dochter, dan slaat de vlam in de pan. De Dorfer dynastie is een spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand het zakenimperium leidt. Omkoping en manipulatie is hun dagelijks werk. Als Rick Dorfer de medewerking vraagt van zijn familieleden bij een DNA-onderzoek voor zijn doodzieke dochter, dan slaat de vlam in de pan. Rick Dorfer 1 - De Dorfer dynastie (eBook) Rick Dorfer 1 - De Dorfer dynastie is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Rick Dorfer 1 - De Dorfer dynastie PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Rick Dorfer 1 - De Dorfer dynastie Read "De Dorfer dynastie" by Aad Vlag available from Rakuten Kobo. Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. Omkoping en manipulatie... De Dorfer dynastie (Rick Dorfer Book 1) (Dutch Edition) e oltre 1.000.000 di libri sono disponibili per Amazon Kindle . Maggiori informazioni De Dorfer dynastie. Luister 14 dagen gratis De Dorfer dynastie. 3.61 23 5 Schrijver: Aad Vlag Voorlezer: Sander Davids Blumink. Beschikbaar als audioboek. Beschikbaar als e-book. Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. De Dorfer dynastie - Aad Vlag. Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. Spreker(s): Sander Davids Blumink € 16,95 I...

INFORMATIE

AUTEUR
Aad Vlag
DIMENSIE
5,32 MB
BESTANDSNAAM
De Dorfer dynastie.pdf

OMSCHRIJVING

Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. Omkoping en manipulatie is hun dagelijks werk. Als Rick Dorfer de medewerking vraagt van zijn familieleden bij een DNA-onderzoek voor zijn doodzieke dochter, dan slaat de vlam in de pan.Wanneer een familielid wordt vermoord, wijst alles erop dat Rick de dader is. Een internationale politieorganisatie maakt gebruik van de kwetsbare situatie van Rick. Ze gebruiken hem en zijn invloed om een internationaal complot op te lossen.Achtervolgd door een gewetenloze moordenaar moet hij niet alleen het complot oplossen, maar ook de werkelijke opdrachtgever achterhalen.Dan blijkt dat de samenzwering tegen hem veel verder gaat dan dat hij al vreesde.

Wil je het boek lezen?De Dorfer dynastie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aad Vlag. Lezen De Dorfer dynastie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN