De Braziliaanse bruid

De Braziliaanse bruid - Sipco Poortinga | Northernlights300.org

... jaar durend gevecht dat de auteur heeft moeten leveren om samen met zijn geliefde in Nederland te kunnen verblijven ... De Braziliaanse bruid: over regels en liefde: Amazon.co.uk ... ... . Het verhaal begint op straat in Salvador de Bahia (Brazilië) en eindigt na omzwervingen langs Rio de Janeiro, Buenos Aires, Amsterdam, Ermelo en de Belgische kust (Oostende) uiteindelijk terug op de Veluwe. De ... De Braziliaanse bruid | ISBN 9789059119925 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. "De Braziliaanse bruid" is een aangrijpende weergave van een bijna zeven jaar d ... Boek: De Braziliaanse bruid - Geschreven door Sipco Poortinga ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. "De Braziliaanse bruid" is een aangrijpende weergave van een bijna zeven jaar durend gevecht dat de auteur heeft moeten leveren om voor zijn vrouw een verblijfsvergunning in Nederland te bemachtigen. Het verhaal begint op straat in Salvador de Bahia (Brazilië) en eindigt na omzwervingen langs Rio de Janeiro, Buenos Aires, Amsterdam, Ermelo en de Belgische kust (Oostende) uiteindelijk op de ... De Braziliaanse bruid is een aangrijpend relaas van een bijna zeven jaar durend gevecht dat de auteur heeft moeten leveren om samen met zijn geliefde in Nederland te kunnen verblijven. Het verhaal begint op straat in Salvador de Bahia (Brazilië) en eindigt na omzwervingen langs Rio de Janeiro, Buenos Aires, Amsterdam, Ermelo en de Belgische kust (Oostende) uiteindelijk terug op de Veluwe. De Braziliaanse bruid is een aangrijpend relaas van een bijna zeven jaar durend gevecht dat de auteur heeft moeten leveren om samen met zijn geliefde in Nederland te kunnen verblijven. Het verhaal begint op straat in Salvador de Bahia (Brazilië) en eindigt na omzwervingen langs Rio de Janeiro, Buenos Aires, Amsterdam, Ermelo en de Belgische… De Braziliaanse bruid. De Braziliaanse bruid is een aangrijpend relaas van een bijna zeven jaar durend gevecht dat de auteur heeft moeten leveren om samen met zijn geliefde in Nederland te kunnen verblijven. Het verhaal begint op straat in Salvador de Bahia (Brazilië) en eindigt na omzwervingen langs Rio de Janeiro, Buenos Aires, Amsterdam, Ermelo en de Belgische kust (Oostende) uiteindelijk ... Onthoud mij. Berichten; Wat is er nieuw? Forum; FAQ; Kalender; Forumacties. Markeer forums als gelezen De Braziliaanse bruid is een aangrijpend relaas van een bijna zeven jaar durend gevecht dat de auteur heeft moeten leveren om samen met zijn geliefde in Nederland te kunnen verblijven. Het verhaal begint op straat in Salvador de Bahia (Brazilië) en eindigt na omzwervingen langs Rio de Janeiro, Buenos Aires, Amsterdam, Ermelo en de Belgis...

INFORMATIE

AUTEUR
Sipco Poortinga
DIMENSIE
12,97 MB
BESTANDSNAAM
De Braziliaanse bruid.pdf

OMSCHRIJVING

De Braziliaanse bruid is een aangrijpend relaas van een bijna zeven jaar durend gevecht dat de auteur heeft moeten leveren om samen met zijn geliefde in Nederland te kunnen verblijven. Het verhaal begint op straat in Salvador de Bahia (Brazilië) en eindigt na omzwervingen langs Rio de Janeiro, Buenos Aires, Amsterdam, Ermelo en de Belgische kust (Oostende) uiteindelijk terug op de Veluwe. De Nederlandse eisen met betrekking tot toelating van buitenlandse partners tot ons land zijn in strijd met hogere, Europese wetgeving. Dit boek laat zien hoe de overheid in het eerste decennium van de 21e eeuw haar eigen bevolking discrimineerde en ernstig hinderde om een relatie te onderhouden met een geliefde van buiten de Europese Unie. Door een jaar in België te gaan wonen en werken (de Belgiëroute) omzeilden de auteur en zijn vrouw de strenge regels en konden zij uiteindelijk de vereiste verblijfsvergunning bemachtigen. De Braziliaanse bruid is niet te plaatsen in een bepaald genre; het is literaire non-fictie, een politieke aanklacht, een reisverhaal, een handleiding, en een moderne liefdesgeschiedenis.

Wil je het boek lezen?De Braziliaanse bruid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sipco Poortinga. Lezen De Braziliaanse bruid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN