Te voet naar Jeruzalem

Te voet naar Jeruzalem - Sebastien de Fooz | Northernlights300.org

...emaakte onderweg. Zonder geld te voet van Groningen naar Jeruzalem ... Te voet naar jeruzalem | Santiago ... . Velen verklaren hem voor gek, maar Henk van der Klok (32) uit Groningen is zondag te voet vertrokken naar Jeruzalem. Te voet naar Jeruzalem. Een solotocht van 184 dagen. Sebastien de Fooz. Een moderne pelgrim op zoek naar zichzelf; Sebastien de Fooz vertrok in 2005 op weg naar Jeruzalem met een bezemsteel in de hand en amper 50 euro op zak. Te voet naar Jeruzalem | ISBN 9789020966640 direct en eenvoudig ... Te voet naar Jeruzalem [e-Book] - Sebastien de Fooz ... ... . Te voet naar Jeruzalem | ISBN 9789020966640 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Read "Te voet naar Jeruzalem een solotocht van 184 dagen" by Sebastien de Fooz available from Rakuten Kobo. Een moderne pelgrim op zoek naar zichzelf Sebastien de Fooz vertrok in 2005 op weg naar Jeruzalem met een bezemsteel in ... Te voet naar Jeruzalem [e-Book] een solotocht van 184 dagen. Sebastien de Fooz. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. e-Book Nieuw vanaf € 12,99. Zet op verlanglijst. Omschrijving. Een moderne pelgrim op zoek naar zichzelf Sebastien de Fooz vertrok in 2005 op weg naar Jeruzalem met een bezemsteel in de hand en amper 50 euro op zak. Te voet naar Jeruzalem, een solotocht van 184 dagen . Auteur: Sebastien de Fooz Boek en schrijver. Het boek is in 2011 uitgegeven bij Lannoo en telt 255 bladzijden en 30 pagina's met kleurenfoto's. De schrijver is Sebastien de Fooz (1973), Belgisch journalist en documentairemaker. Overdwars: Zonder geld en te voet naar Jeruzalem Henk van der Klok (32) is zondag in Stadskanaal begonnen aan een zesduizend kilometer lange wandeltocht naar Jeruzalem. En dat zonder geld. Te voet van Rome naar Jeruzalem. Annemie en René Asselbergs wandelden in drie etappes van Rome naar Jeruzalem. Deze voettocht bracht hen achtereenvolgens door Italië en Griekenland, over Rhodos en Cyprus en tenslotte door Israël. Een moderne pelgrim op zoek naar zichzelf Sebastien de...

INFORMATIE

AUTEUR
Sebastien de Fooz
DIMENSIE
5,37 MB
BESTANDSNAAM
Te voet naar Jeruzalem.pdf

OMSCHRIJVING

Een moderne pelgrim op zoek naar zichzelf Sebastien de Fooz vertrok in 2005 op weg naar Jeruzalem met een bezemsteel in de hand en amper 50 euro op zak. In zes maanden tijd liep hij zesduizend kilometer en doorkruiste hij twaalf landen: via Centraal-Europa en het Midden-Oosten naar Israël en Palestina. Of hij zijn eindbestemming ooit zou bereiken, was vanaf het begin onzeker. Hij liet zich immers leiden door het onverwachte en door de spontane hulp van mensen. Zijn tocht bracht soms hilarische toestanden mee, soms ergernis, maar vooral ook een andere kijk op drie wereldgodsdiensten: het christendom, het jodendom en de islam. In een tijd waarin conflicten meer en meer blijken te draaien rond religieuze tegenstellingen, zocht de auteur uit of deze drie godsdiensten ons echt tot verschillende mensen maken. Hij luisterde onderweg naar de uiteenlopende verhalen van talloze mensen. Deze spannende solotocht is echter ook een persoonlijke queeste en toont op indringende wijze hoe persoonlijke angsten overwonnen worden en hoe allerlei maatschappelijke vooroordelen stap voor stap ontkracht worden.

Wil je het boek lezen?Te voet naar Jeruzalem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sebastien de Fooz. Lezen Te voet naar Jeruzalem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN