Incidenten

Incidenten - André Verkaik | Northernlights300.org

... ruim 9300 incidenten, zegt de politie. Dat zijn er bijna 400 meer dan vorig jaar ... Incidenten - Vlieg je drone veilig ... . Het gaat onder meer om brandstichting, vernieling en openlijke ... 'Incidenten gaan we vaker zien, normen vervagen soms' UIT DE LOCKDOWN De eerste dag in 'het nieuwe Nederland' verliep grotendeels als verwacht: velen belden voor een coronatest en we kozen ... In vijf jaar is in asielzoekerscentra het aantal gemelde incidenten zoals schelden, vechten, hongerstakingen en brandstichtingen meer dan verdubbeld, van ruim 8.000 naar meer dan 17.000 vorig jaar. Incidenten. Incidentenoverzicht. Op deze we ... Incidenten - Zorggroep Elde Maasduinen ... .000 naar meer dan 17.000 vorig jaar. Incidenten. Incidentenoverzicht. Op deze webpagina tonen wij een overzicht van recente gevalideerde meldingen van wildaanrijdingen en calamiteiten met in het wild levende (hoef-) dieren in Nederland. Deze meldingen betreffen slechts een selectie van geregistreerde afhandelingen conform de SWN werkwijze en procedures. Incidenten met betrekking tot een beheerste en integere bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan het overtreden van toezichtwetgeving of de betrokkenheid van het bestuur of een werknemer van uw onderneming bij een ernstig strafbaar feit, zoals fraude, corruptie, belangenverstrengeling. IT-incidenten. Helaas worden er regelmatig incidenten gemeld waarbij drones betrokken zijn. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente incidenten in binnen- en buitenland. Tijdens de afgelopen jaarwisseling waren er volgens de politie ruim 9300 incidenten. Dat zijn 400 meer dan bij de jaarwisseling vorig jaar. Het gaat om brandstichting, vernieling en openlijke ... Het Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem (GIR) is een voor gemeenten ontwikkeld agressie- en ongevallenregistratiesysteem. Het GIR is een internetapplicatie die gemeenten kunnen inrichten voor hun eigen organisatie. Juist die incidenten zijn ook de moeite waard om te melden omdat deze een potentieel risico bevatten." Het is dus van belang dat je als zorgaanbieder zelf inschat wanneer het incident is. Belangrijk daarbij is om vooral in de gaten te houden of de patiënt hinder heeft ondervonden of zou kunnen ondervinden van het voorval. Cijfers vallen bij ouderen en landelijke Prevalentiemeting. Valincidenten komen steeds vaker voor bij oudere thuiswonende cliënten. Geeft een structurele oplossing voor vaak voorkomende incidenten of het voorkomt dat iets een incident wordt. Hierdoor wordt de eindgebruiker minder gehinderd door ict die niet doet wat het zou moeten doen. Event management: Dit proces voedt het incident management-proces met events die een verstoring zijn voor de dienstverlening....

INFORMATIE

AUTEUR
André Verkaik
DIMENSIE
3,47 MB
BESTANDSNAAM
Incidenten.pdf

OMSCHRIJVING

In elf gevarieerde verhalen over daders en dienders komt de lezer terecht in diverse fictieve incidenten op basis van reële veiligheidssituaties. De verhalen spelen zich af op de luchthaven Schiphol, in het gevangeniswezen, in detentiecentra en gewoon op straat.Handhavers en beveiligers zijn meestal te herkennen aan hun uniform.In deze bundel korte proza krijgen de mannen en vrouwen in uniform een zeer menselijk gezicht.Na zijn debuutroman 'Dat Rode Spul'uit 2013, brengt André Verkaik een eerste serie korte proza uit rond het thema Handhaving. Hij heeft de afgelopen twee decennia in divers e beveiligings- en handhavingsfuncties gewerkt. De verhalen die Verkaik vertelt, geven inzicht in het werk en het karakter van de vrouwen en mannen die de taak hebben om de orde en veiligheid in de samenleving te handhaven. De schrijver deed zijn schrijftraining aan de Schrijversvakschool te Amsterdam en werkt naast zijn tekstbureau AYBS-webcontent (areyoubeingsurfed.nl)nog steeds in deeltijd in een handhavingsfunctie.

Wil je het boek lezen?Incidenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Verkaik. Lezen Incidenten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN