Ik ben negen en een brugsmurf

Ik ben negen en een brugsmurf - Miriam de Vries | Northernlights300.org

...als een baby en huil. Het houdt niet meer op ... Brugsmurf van negen | NOS Jeugdjournaal ... . Er spookt van alles door mijn hoofd. Mijn Opa en Oma zijn wel samen, al heel lang. Die lachen samen en knuffelen samen. Ik begrijp het niet. Ik moet plassen en ben te laat. Mijn hele bed is nat. Ik loop naar beneden en sta te trillen te schokken met mijn lijf. Ik ben bedrijfskundige en heb ook een opleiding voor business controller afgerond. Voor de MBO's ben ik nu bezig met het facturatiegedeelte, dus dat sluit mooi aan. We hebben de negen instellingen opgedeeld ... bol.com | Ik ben negen en een brugsmurf, Miriam de Vries ... ... . We hebben de negen instellingen opgedeeld in 3 x 3 en daar subteams aan gekoppeld. Daarmee houden we inrichtingssessies. Ik ben blij dat ik mezelf heb kunnen laten zien aan Nederland. Ik ben geen trainer, ik kan mezelf niet opstellen." 1/3 Kippenvel bij Afellay: 'Invalbeurt was een fantastisch moment'...

INFORMATIE

AUTEUR
Miriam de Vries
DIMENSIE
10,54 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben negen en een brugsmurf.pdf

OMSCHRIJVING

In augustus 2010 ging Tygo op negenjarige leeftijd vanuit groep zes naar de brugklas. Maar hoe gaat zoiets? Hoe neem je als ouders zo’n beslissing en hoe vind je een school die een negenjarige leerling wil toelaten? Dit boek vertelt niet alleen het verhaal van Tygo tijdens zijn jaar in de brugklas, maar ook het verhaal van zijn ouders en hoe docenten van de basisschool en de middelbare school dit hebben ervaren. Lees het onwaarschijnlijke verhaal van een negenjarige brugklasser.

Wil je het boek lezen?Ik ben negen en een brugsmurf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miriam de Vries. Lezen Ik ben negen en een brugsmurf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN