Heloïse van montfort Hc01. de vijf boogschutters

Heloïse van montfort Hc01. de vijf boogschutters - R. Marazano | Northernlights300.org

...de vijf boogschutters met ISBN code 9789034305084 uit het genre Stripboeken vind je bij Prijsvergelijk ... De-culinaire-avonturen-van-fra-bartolo - BESLIST.nl - Het ... ... . De bestverkochte producten voor: hvelvis. A Necessary Murder (The Heloise Chancey Mysteries Book 2) €13.99 Inhoud Schrijver Richard Marazano (o.a. Eco warriors, Genetiks) en tekenaar Alfonso Font (Doolhof van de draak, Bri d'Alban, e.a.) zijn in hun element in deze in de veertiende eeuw spelende stripreeks, die qua sfeer en inkleuring regelmatig doet denken aan Torens van Schemerwoude, maar dan met een knappe vrouwelijke hoofdrolspeelster. Overige productgegevens Held Héloïse van Montfort Reeks ... Heloïse van Montfort 1, De vijf boogs ... Héloïse van Montfort - 1 : De vijf boogschutters | DE ... ... . Overige productgegevens Held Héloïse van Montfort Reeks ... Heloïse van Montfort 1, De vijf boogschutters (SC) Softcover. Artikelcode: 9789034305077. Tekst: Richard Marazano Tekeningen: Alfonso Font . Omschrijving: Het lijkt een niet al te moeilijke opdracht. Vijf boogschutters, vier mannen en één vrouw, stuk voor stuk met een bedenkelijke reputatie, ......

INFORMATIE

AUTEUR
R. Marazano
DIMENSIE
3,94 MB
BESTANDSNAAM
Heloïse van montfort Hc01. de vijf boogschutters.pdf

OMSCHRIJVING

Het lijkt een niet al te moeilijke opdracht. Vijf boogschutters, vier mannen en één vrouw, stuk voor stuk met een bedenkelijke reputatie, worden ingehuurd om een boek te stelen. De missie wordt al lastiger als blijkt dat het boek zich bevindt in de bisschoppelijke bibliotheek van Milaan, waar alle verslagen van de inquisitie van de afgelopen 150 jaar worden bewaard. De toegezegde beloning is echter zó hoog, dat het vijftal er zonder lang nadenken op af gaat, ondanks de te verwachten gevaren en de vele vragen die ze nog hebben.Schrijver Richard Marazano (o.a. Eco warriors, Genetiks) en tekenaar Alfonso Font (Doolhof van de draak, Bri d'Alban, e.a.) zijn in hun element in deze in de veertiende eeuw spelende stripreeks, die qua sfeer en inkleuring regelmatig doet denken aan Torens van Schemerwoude, maar dan met een knappe vrouwelijke hoofdrolspeelster!

Wil je het boek lezen?Heloïse van montfort Hc01. de vijf boogschutters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Marazano. Lezen Heloïse van montfort Hc01. de vijf boogschutters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN